ΔΙΑΦΟΡΑ

Τα καθιερωμένα κάλαντα της πρωτοχρονιάς από τα μέλη του Ιππικού Ομίλου Κομοτηνής

Τα καθιερωμένα κάλαντα της πρωτοχρονιάς είπαν τα μέλη του Ιππικού Ομίλου Κομοτηνής την Παρασκευή  30 Δεκεμβρίου στους εμπορικούς δρόμους της Κομοτηνής.

Άλογα, ιππείς και μέλη του συλλόγου με την συνοδεία των Γκαϊτατζήδων Δημήτρη Λαγάκη & Θανάση Κωστενίδη, προκάλεσαν την αμηχανία, τον ενθουσιασμό και τον θαυμασμό των Κομοτηναίων που είτε έπιναν τον καφέ τους στα καταστήματα του εμπορικού κέντρου, είτε πραγματοποιήσουν τις εορταστικές τους αγορές από τα εμπορικά καταστήματα.

Αυτή τη φορά τα μέλη του Ιππικού Ομίλου αποφάσισαν να έχουν μαζί τους και μικρούς φίλους του αλόγου, μικρούς ιππείς όπου ο σύλλογος τους μεταδίδει το φίλιππο πνεύμα και τους εκπαιδεύει στην ιππασία, στις εγκαταστάσεις της Φάρμα Ίζας όπου φιλοξενείται τους τελευταίους μήνες.

 Έλλη Τσομπανίδου, πρόεδρος ΙΠΟΚΟΜ: Τα Χριστούγεννα ο καιρός δεν μας βοήθησε να καλαντίσουμε όπως πράττουμε τα τελευταία χρόνια πλην την περίοδο του κορονοιού. Έτσι επιλέξαμε την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς για να μοιράσουμε στους Κομοτηναίους αλλά και τους επισκέπτες της πόλης μας μία διαφορετική εκδοχή των καλάντων.

Μετά το πρώτα ξάφνιασμα του κόσμου, τα χαμόγελα και ο ενθουσιασμός ήταν έκδηλα στα πρόσωπα τους, αυτό μας γεμίζει χαρά και ικανοποίηση. Αυτός ήταν και φέτος ο στόχος μας να προσφέρουμε χαμόγελα που τόσο πολύ τα έχουμε ανάγκη.

Με τα κάλαντα ο σύλλογος μας κλείνει μια πολύ δημιουργική χρονιά, με δύο μεγάλες δωρεάν εκδηλώσεις για παιδιά, μία με την συνεργασία της ΔΚΕΠΠΑΚ στα πλαίσια των ελευθερίων και μία με την Διαχειριστική Επιτροπή Μουσουλμανικής Περιουσίας τον Σεπτέμβριο, μία άκρως επιτυχημένη εκδήλωση που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ροδόπη με Ανδαλουσιανά άλογα, αποκτήσαμε «στέκι» μετά από πολλά χρόνια έστω και προσωρινό αλλά πρόθυμο να καλύψει τις ανάγκες αρχάριων που θέλουν να μυηθούν στον κόσμο των αλόγων, αλλά και να πραγματοποιεί εκδηλώσεις κλειστού στίβου ο σύλλογος και δρομολογήσαμε με την βοήθεια του εκτελεστικού γραμματέα της ΠΑΜΘ Παύλου Δαμιανίδη, να πλησιάσουμε στην επίτευξη του στόχου μας που είναι η μόνιμη «κατοικία» του συλλόγου.

Ως πρόεδρος ευχαριστώ όλα τα ενεργά μέλη του συλλόγου που πάντα δηλώνουν παρών στις εκδηλώσεις που προγραμματίζονται και κυρίως ευχαριστούμε τον κόσμο που από το 2006 που ιδρύθηκε ο σύλλογος μας δείχνει πάντα την αγάπη και την στήριξη του. Καλή Χρονιά σε όλους Καλή ιππική χρονιά στους αλογάδες της Ροδόπης»

φώτος : ΦΒ Ιππικού Ομίλου Κομοτηνής

Με εκτίμηση

Η Πρόεδρος                                                           Ο Αντιπρόεδρος 

Έλλη Σ. Τσομπανίδου                                      Αναστάσιος Χαρισίου

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος