ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωρικάκος-Vulin από Αλεξανδρούπολη: «Ελλάδα-Σερβία κατά της εργαλειοποίησης μεταναστών»

Σύσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου με τον Σέρβο ομόλογό του Aleksandar Vulin έλαβε χώρα το μεσημέρι της Κυριακής (09/10) σε ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης, με τους δύο άντρες να μεταβαίνουν στη συνέχεια στις Φέρες για να επιβλέψουν το φράχτη στα σύνορα με την Τουρκία.

«Στέλνουμε ένα πολύ ισχυρό μήνυμα από την Αλεξανδρούπολη, το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης και εργαλειοποίησης των δυστυχισμένων αυτών ανθρώπων από την πλευρά της Τουρκίας είναι μια πρόκληση για ολόκληρη την Ευρώπη, για όλους τους πολιτισμένους ανθρώπους και για την γειτονιά μας των Βαλκανίων και της ΝΑ Μεσογείου» επεσήμανε ο κ. Θεοδωρικάκος χαρακτηριστικά.

«Η Ελλάδα και η Σερβία ενώνουμε τις δυνάμεις μας, ενισχύουμε την αστυνομική συνεργασία προκειμένου από κοινού να αντιμετωπίσουμε του εγκληματίες διακινητές παράνομων μεταναστών. Μόνο το 2022 έχουμε συλλάβει πάνω από 110 διακινητές που είναι στα χέρια της ελληνικής δικαιοσύνης και θα αντιμετωπίσουν τις ποινές που τους αξίζει» πρόσθεσε στη συνέχεια, κάνοντας λόγο για ανάπτυξη κοινών αστυνομικών περιπολιών σε τουριστικές περιοχές της Ελλάδας και Σερβία.

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος