ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

Την αγκαλιά της άνοιξε η Περιφέρεια ΑΜ-Θ για το Βουκουρέστι, στο GreeK Tourism Workshop

Στο πλαίσιο ενός ευρύτερου σχεδιασμού τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στο εξωτερικό, διοργανώθηκε στις 31 Ιανουαρίου στις 10:00, στο ξενοδοχείο GRAND HOTEL CONTINENTAL στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, το Greek Tourism Workshop. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Tourism Media Events (TME) με τη στήριξη του Υπουργείου Τουρισμού.

Κατά τη διάρκεια αυτής της ιδιαίτερα αξιόλογης εκδήλωσης με βασικό στόχο την προώθηση της Περιφέρειας ως ιδανικό προορισμό και για τις 4 εποχές του χρόνου, πραγματοποιήθηκε μία σειρά από σημαντικές b2b συναντήσεις με εκπροσώπους του τουριστικού κλάδου της Ρουμανικής πρωτεύουσας, οι οποίοι  ενημερώθηκαν για όλα τα ξεχωριστά πλεονεκτήματα  της ΠΑΜΘ, στο πλαίσιο της τουριστικής καμπάνιας της με κεντρικό μήνυμα «Αγκαλιά Γεμάτη Ελλάδα».

Οι παρευρισκόμενοι στο Greek Tourism Workshop έζησαν μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανακαλύπτοντας τη φυσική ομορφιά, την πλούσια ιστορία αλλά και τον πολιτισμό αυτού του   προικισμένου τόπου. Ένα σπάνιο κράμα από σαγηνευτικά τοπία, τόπους λατρείας και αρχαιολογικά αξιοθέατα, παραδόσεις, θρησκείες αλλά και ζεστούς ανθρώπους  συνεπήρε τους συμμετέχοντες  που αφέθηκαν σε μία «Αγκαλιά  γεμάτη Ελλάδα».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, απευθύνοντας σχετικούς χαιρετισμούς, η Ελληνίδα Πρέσβης στη Ρουμανία κ. Σοφία Γράμματα και ο Προϊστάμενος Υπηρεσίας EOT Ρουμανίας κ. Γιώργος Σταφυλάκης. Και οι δύο επίτιμοι προσκεκλημένοι ανέφεραν ότι η Ελλάδα έχει «κερδίσει»  τους Ρουμάνους που την επιλέγουν  ως  τον Νο 1 ταξιδιωτικό προορισμό διακοπών.

Το Greek Tourism Workshop στο Βουκουρέστι αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου πλάνου τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, το οποίο βασίζεται στην καμπάνια με κεντρικό μήνυμα  «Αγκαλιά Γεμάτη Ελλάδα». Βασική στόχευση είναι η βελτίωση και η ανανέωση της εικόνας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης προκειμένου να προβληθούν τα πλεονεκτήματα του τόπου και να ενταχθεί στους καταλόγους των επαγγελματιών διαφόρων κατηγοριών τουρισμού, αλλά και των μεμονωμένων ταξιδιωτών.

Πηγή: Reporter.gr

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος