ΔΙΑΦΟΡΑ

Ξάνθη: Έκλεψαν το βαν του Μανούσου Μανουσάκη στα γυρίσματα της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι»

Άγνωστοι έκλεψαν τα ξημερώματα της Δευτέρας το φορτηγό με όλο τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείται για την παραγωγή της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι». Το περιστατικό συνέβη, όπως περιέγραψε ο σκηνοθέτης της σειράς, Μανούσος Μανουσάκης, μιλώντας στο Open, γύρω στις 3:30 -4:00 στο υπαίθριο πάρκινγκ του ξενοδοχείου στην Ξάνθη που βρίσκονται συντελεστές και ηθοποιοί της σειράς, με εξαίρεση τον κ. Μανουσάκη που βρισκόταν στη Βέροια όπου θα μεταφέρονταν τα γυρίσματα.

«Τίποτα δεν είναι καταστροφικό, η ζωή είναι μπροστά μας, αλλά είναι μεγάλο πλήγμα» είπε ο γνωστός σκηνοθέτης, κάνοντας έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να απευθυνθεί στην αστυνομία.

Ο Μανούσος Μανουσάκης έδωσε στη συνέχεια τα στοιχεία του οχήματος, ώστε όποιος γνωρίζει κάτι να ειδοποιήσει τις Αρχές. Πρόκειται για ένα λευκό φορτηγό, στο οποίο αναγράφεται στο εμπρός μέρος «Άγιος Εφραίμ» και στο πίσω μέρος «Καμπόσος Μεταφορές» και η πινακίδα του είναι ΝΧΑ1447.

Ο γνωστός σκηνοθέτης δεσμεύτηκε πως όποιος προσφέρει πληροφορίες που θα μπορέσουν να οδηγήσουν στον εντοπισμό του βαν και του εξοπλισμού, θα ανταμειφθεί.

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος