ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ζόραν Στοΐνοβιτς: « Είχα φτιάξει την κατάσταση στον Πανθρακικό, ετοίμασα τον δρόμο και ήρθε…»

Ο Ζόραν Στοΐνοβιτς, ο πρώην παίκτης του Άρη αλλά και συνεργάτης του Μάντζιου βρέθηκε στην Νάουσα, τα είπε με τα πρώην φιλαράκια του από τον Πανθρακικό και με την αφορμή της συνάντησής του έδωσε συνέντευξη στο Yellow Radio και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press».

Για την παρουσία του στον Άρη θυμήθηκε: Είναι συγκυρίες, είναι τύχη, είναι πολλά. Για εμένα ο Άρης τότε που με πήρε Β’ Εθνική και γυρίσαμε στην Α ήταν μία ευκαιρία ζωής και εγώ φταίω που δεν την εκμεταλλεύτηκα. Αν ήμουν εκεί λίγο πιο ώριμος, πιο δουλευταράς και επαγγελματίας ίσως είχα άλλη εξέλιξη. Με Ναγκόλι, Μπορμπόκι, Μάντζιο, όλοι έκαναν αναπροσαρμογές, μόνο εγώ πήγα δανεικός στον Παναιτωλικό και δεν κατάφερα να γυρίσω. Αυτό είναι ένα μήνυμα στα παιδιά, να δουλεύουν διπλά, να ξεκουράζονται, να είναι υπερ-αθλητές για να μπορούν να σταθούν».

Για το τουρνουά στο οποίο βρέθηκε με την ομάδα του, σχολίασε: «Είχα ένα τουρνουά, περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Φτάσαμε μέχρι τον τελικό όπου χάναμε 3-0 και το κάναμε 3-2 μετά τις αλλαγές του Άρη. Ο Άρης είναι καλύτερη ομάδα από εμάς». Ειδικά για τον Άρη ανέφερε: «Φαίνεται ότι ο Άρης δεν το παρατάει, ότι το παλεύει, ότι το προσπαθεί. Μπορεί να μην είναι στο επίπεδο οικονομικά που θα θέλαμε, αλλά και πάλι αξίζουν συγχαρητήρια σε ανθρώπους».

Ιδιαίτερα ωστόσο απασχόλησε την κουβέντα η σχέση του με τον Μάντζιο: «Με τον Άκη ήμουν και συμπαίκτης ένα φεγγάρι στον Άρη και μετά συνεργάστηκα μαζί του στην προετοιμασία που έκαναν με τον Πλαβούκο στον Πανθρακικό. Αποχώρησα τότε μετά την προετοιμασία για να πάω στα παιδιά μου».

Για την άφιξη του Μάντζιου στον Πανθρακικό αίσθηση προκάλεσαν όσα ανέφερε: «Είχα φτιάξει την κατάσταση στον Πανθρακικό. Όταν ήρθε ο Μάντζιος ένιωσα ότι εγώ ετοίμασα τον δρόμο και ήρθε αυτός, υπήρχε μία δόση ζήλιας. Κοιτώντας πίσω όμως μπορώ να πω ότι κέρδισε τα πάντα με το σπαθί του, ήταν ικανότατος». Μάλιστα, αναφερόμενος στο παρών, ανέφερε: «Χάρηκα που είδα τον Μάντζιο και τον Πλαβούκο, χάρηκα πολύ που κάποιοι με αναγνώρισαν κιόλας, γιατί δεν άφησα και καμιά σφραγίδα στον Άρη».

Ερωτώμενος για την προπόνηση του Άρη που είδε στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας ανέφερε: «Τρόμαξα. Τρόμαξα με τον ρυθμό, με την ένταση που έκανε προπόνηση ο Άκης με τον συνεργάτη του. Είχε τρομερά γρήγορο τρανζίσιον και τακτική. Του το είπα μετά, του είπα “τρόμαξα με την προπόνηση που έκανες, πώς θα παίξουν τα δικά μας παιδιά σε αυτό το επίπεδο;”. Η προπόνηση ήταν super σύγχρονη, και το λέω έχοντας δει αρκετές ομάδες της Α’ Εθνικής».

ThrakiSports

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος