ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

10ο Συνέδριο Προσκόπων Α.Μ.Θ. – Επανεκλογή του Χαράλαμπου Νασσόπουλου

Πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 9-10/12 στο Διδυμότειχο το 10ο Συνέδριο των Προσκόπων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου τα ενήλικα στελέχη της περιοχής προχώρησαν στην εκλογή νέου Περιφερειακού Εφόρου για την περίοδο 2023-2026 και στα καθήκοντα του Περιφερειακού Έφορου Προσκόπων Ανατολικής Μακεδονία – Θράκης επανεκλέχθηκε ο κ. Χαράλαμπος Νασσόπουλος ύστερα από άψογη εκλογική διαδικασία που διενεργήθηκε παρουσία του Γενικού Εφόρου των Ελλήνων Προσκόπων κ. Δημητρόπουλου, ο οποίος είχε και την ευθύνη της εκλογικής διαδικασίας.

Το συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος κ. Στέλλα Θεοδοσίου και ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου κ. Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου με τον οποίο ο Γενικός Έφορος κ. Δημητρόπουλος υπέγραψαν το συμφωνητικό παραχώρησης του κτηρίου του νέου Συστήματος Προσκόπων Διδυμοτείχου που ξεκίνησε την λειτουργία του φέτος μετά από 30 χρόνια.

Ο Περιφερειακός Έφορος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και την Αντιδήμαρχο για όλες τις ενέργειες τους, για την στέγαση των Προσκόπων και τους έδωσε αναμνηστικά δώρα. Τέλος ο Γενικός Έφορος απένειμε Επαίνους στα ενήλικα στελέχη που βοήθησαν στις πυρκαγιές του καλοκαιριού στον Έβρο.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος