LIFESTYLE

15 celebrities που παραδέχτηκαν πως μισούν τους εμβληματικούς ρόλους τους

Ο ηθοποιός πρέπει να είnαι ικανός να κάνει διάφορες προσωπικότητες. Ορισμένοι stars μπορούν να μην γνωρίσουν ποτέ την αναγνώριση και κάποιοι άλλοι να στιγματιστούν από κάποιο ρόλο και να γίνουν διάσημοι μέσα από αυτόν. Ορισμένοι λοιπόν από αυτούς λοιπόν, είτε μίσησαν τον “χαρακτήρα” τους είτε απλώς μιίσησαν τη φήμη που έφερε μαζί του ο ρόλος.

Γι΄αυτό ρίξε μια ματιά στα αστέρια που σίγουρα βλέπουν τους ρόλους τους ως ευλογία, αλλά μερικές φορές και ως κατάρα.

1. Ο Robert Pattinson ως Edward Cullen στο “Twilight”

Ο Robert Pattinson έχει δηλώσει αρκετές φορές πως μισεί το Twilight, μισεί τον Edward και δεν μπορεί να καταλάβει πως αρέσει σε κάποιους αυτός ο ρόλος. Η απέχθειά του επιβεβαιώνεται με το απόσπασμα: “Είναι το πιο γελοίο πρόσωπο … όσο περισσότερο διάβαζα το σενάριο τόσο περισσότερο μισούσα αυτόν τον τύπο… Επιπλέον, ήταν παρθένος μέχρι τα 108 έτη, οπότε προφανώς αντιμετώπιζε και ο ίδιος κάποια προβλήματα. ”

2. Η Kate Winslet ως Rose στο “Titanic”

Παρόλο που η Kate δεν μισεί την ταινία, δεν είναι πολύ ενθουσιασμένη με την απόδοση της ως Rose. “Σε κάθε σκηνή απορώ πραγματικά και αναρωτιέμαι πως ήμουν έτσι. Ακόμα και η αμερικανική μου προφορά ήταν χάλια, δεν μπορώ να με ακούω” είχε πει στο Telegraph. “Ελπίζω να είμαι πολύ καλύτερα τώρα. Ακούγεται περίεργο αυτό που λέω, αλλά οι ηθοποιοί τείνουν να είναι πολύ επικριτικοί με τις δουλειές τους. Γι’ αυτό το λόγο δυσκολεύομαι να βλέπω τις δουλειές μου, αλλά βλέποντας τον Τιτανικό λέω πάντα: ” Ω Θεέ, θέλω να το ξανακάνω. ”

3. Η Blake Lively ως Serena Van Der Woodsen στο “Gossip Girl”

Σε μια συνέντευξη στο Allure, η Lively εξήγησε ότι το να παίζεις έναν τόσο προνομιούχο και ταραγμένο χαρακτήρα στο Gossip Girl ήταν μερικές φορές προσωπικά συμβιβαστικό. “Πολλοί αγάπησαν αυτό το ρόλο, αλλά εγώ αισθάνομαι, πως συμβιβάστηκα πολύ με αυτό το χαρακτήρα” δήλωσε ο Lively.

4. Η Cher στο “Burlesque”

“Θα μπορούσε να είναι μια πολύ καλύτερη ταινία. Ήταν πάντα λυπηρό το γεγονός ότι δεν ήταν μια καλή ταινία”, δήλωσε στο The Guardian το 2013, χαρακτηρίζοντας τον Steve Antin έναν “πραγματικά τρομερό σκηνοθέτη”. “Θυμάμαι που είπε [ο Antin],” Δεν με νοιάζει τι λέτε, απλά θέλω να τραβήξω όλες τις σκηνές χορού. ”

5. Η Sarah Jessica Parker ως Carrie στο “Sex and the City 2”

Το “Sex and the City 2”  δεν πήγε τόσο καλά, όσο η σειρά. Μιλώντας στο φεστιβάλ Vulture το 2017, η Parker παραδέχτηκε ότι “μπορώ να καταλάβω τα μελανά σημεία της ταινίας, είναι κατανοητό. Μπορώ, επίσης, να καταλάβω πόσα χρήματα έβγαλε η ταινία.”, πρόσθεσε.

6. Ο Zac Efron ως  Troy στο “High School Musical”

Μπορεί να αγαπήσαμε το χαρακτήρα Troy Bolton, αλλά ο Efron σίγουρα δεν έχει την ίδια άποψη. “Γυρνάω πίσω και κοιτάζω τον εαυτό μου και θέλω να βρίσω τον Troy”, είπε ο Efron στο Men’s Fitness. “Έκανε κάποια cool πράγματα με cool ανθρώπους, αλλά παραμένει ένα χαζό παιδί από το High School Musical.” πρόσθεσε

7. Ο George Clooney ως Batman στο “Batman & Robin”

https://www.instagram.com/p/B5It41nHoyJ/

Ακόμη και ο George Clooney δεν φαίνεται να αγάπησε το ρόλο που έκανε. “Επιτρέψτε μου  να  πω  πως  θεωρούσα ότι είχα καταστρέψει το franchise της ταινίας, μέχρι που κάποιος άλλος το επανέφερε χρόνια αργότερα και το άλλαξε. ”

8. Ο Daniel Craig ως 007 στο “James Bond”

Ο Craig είναι αναμφίβολα κουρασμένος με την ταινία Bond. Όταν ρωτήθηκε αν θα φανταζόταν τον εαυτό του να κάνει μια άλλη ταινία του Bond το 2015, ο Craig είπε στο Time Out: “Τώρα; Καλύτερα να σπάσω αυτό το ποτήρι και να κόψω τις φλέβες μου. Αυτή τη στιγμή, έχω τελειώσει με αυτή την ταινία, το μόνο που θέλω να κάνω είναι να προχωρήσω. ”

9. Η Halle Berry ως Catwoman στη ταινία “Catwoman”

Η Berry μισεί την ταινία του 2004 στην οποία πρωταγωνίστησε. Το 2005 η ηθοποιός αποδέχτηκε ένα βραβείο στη σκηνή, δηλώνοντας: “Θέλω να ευχαριστήσω την Warner Bros που με επέλεξε να παίξω σε αυτή την χαζή και άθλια ταινία”.

10. Ο Daniel Radcliffe ως Harry Potter στη ταινία “Harry Potter και ο ημίαιμος πρίγκιψ”

Ο Radcliffe παραδέχτηκε σε συνέντευξή του στο Playboy ότι δεν του αρέσει να βλέπει τη συγκεκριμένη ταινία γιατί “δεν ήμουν καλός. Τη μισώ…Η υποκριτική  μου προσέγγιση ήταν ανιαρή. Μπορώ να πω ότι έχω εφησυχαστεί με την προσπάθειά μου, απλά αυτό που ήθελα δεν βγήκε. Η καλύτερη μου ταινία είναι η πέμπτη μου [ Τάγμα του Φοίνικα] γιατί βλέπω μια εξέλιξη.”

11. Η Michelle Pfeiffer ως Stephanie στο “Grease 2”

Η Pfeiffer αποκάλυψε το 2007: “Μισούσα εκείνη την ταινία και δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο κακή ήταν. Τότε ήμουν νέα και δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω”.

12. Η Miley Cyrus στο “Hannah Montana”

Η Cyrus μισούσε τον χαρακτήρα Hannah Montana, μιλώντας σπάνια για το αρνητικό αντίκτυπο της ταινίας στην καριέρα της.”Ήμουν φτιαγμένη να μοιάζω με κάποια που δεν ήμουν, που μου προκάλεσε πιθανώς κάποια σωματική δυσμορφία. Είχα γίνει αρκετά όμορφη για τόσο πολύ καιρό και όταν με έβλεπα αναρωτιόμουν: πώς είμαι έτσι;”,  δήλωσε η Cyrus στο Marie Claire το 2015

13. Ο Macaulay Culkin ως Kevin στο “Home Alone”

 

Παρόλο που ο Macaulay Culkin θυμάται τον Kevin McCallister με στοργή, ο ηθοποιός είπε στην Ellen Degeneres ότι απλά δεν απολαμβάνει τις ταινίες όπως όλοι οι άλλοι – και όχι, δεν τις παρακολουθεί τα Χριστούγεννα. “Θυμάμαι εκείνη τη μέρα στο σετ, πώς έκρυβα την Pepsi μου πίσω από τον καναπέ. Δεν μπορώ να τις παρακολουθήσω με τον ίδιο τρόπο που μπορούν άλλοι άνθρωποι”, είπε.

14. Ο Sean Connery ως “James Bond”

 

Ο Sean Connery είναι γνωστό ότι έχει κουραστεί πολύ με τα γυρίσματα της ταινίας Bond. Σε μια συνέντευξη στο Playboy το 1965, ο ηθοποιός δηλώσει ότι ” φτάνει πια με το θέμα Bond.”

15. Ο Jamie Dornan ως Christian Grey στην ταινία “Fifty Shades of Grey”

https://www.instagram.com/p/B7rx7EGh6AK/

Η αμφιλεγόμενη τριλογία είναι αυτό που έκανε τον Jamie Dornan πολύ δημοφιλή, αλλά ο ηθοποιός ομολόγησε πως αντιμετώπισε με δυσκολία το συγκεκριμένο χαρακτήρα.”Δεν νομίζω ότι θα παίξω ποτέ ξανά κάποιο χαρακτήρα που είναι λιγότερο κοντά σε εμένα”, είπε στο podcast του Jay Rayner Out to Lunch. “Δεν ζητάω τη γνώμη της συζύγου μου γιατί δεν θα έχει. Δεν έχει δει ακόμη τις ταινίες.”

marieclaire.gr

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος