ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

20 χρόνια Ονειρούπολη Δράμας- Πότε ανοίγει τις πύλες της για μικρούς και μεγάλους

Φέτος η γνωστή κι αγαπημένη μικρών και μεγάλων, Ονειρούπολη της Δράμας, συμπληρώνει 20 χρόνια παρουσίας της στα Χριστουγεννιάτικα δρώμενα της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, και όχι μόνο!!

Οι προετοιμασίες για το στήσιμο του μεγαλύτερου Χριστουγεννιάτικου πάρκου της ΠΑΜΘ είναι πυρετώδεις και πρόκειται να υποδεχτούν τον κόσμο  το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, ενώ η  αυλαία θα πέσει την Κυριακή 7 Ιανουαρίου.

Τι λένε σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές:

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την επίσημη έναρξη της 20ης επετειακής χρονιάς της Ονειρούπολης Δράμας!
Ένα μοναδικό ταξίδι που ξεκίνησε πριν από δύο δεκαετίες και μαγεύει τις καρδιές μας με χριστουγεννιάτικη μαγεία.
Τα 20 χρόνια λειτουργίας είναι μια μεγάλη επίτευξη, γεμάτη αναμνήσεις, χαρά και αγάπη. Φέτος, η Ονειρούπολη Δράμας επανέρχεται δυναμικά, γιορτάζοντας την υπέροχη πορεία της με μια σειρά από εκπληκτικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες που θα αγγίξουν τις καρδιές όλων μας.
Ανυπομονούμε να ζήσουμε ξανά τις μαγικές στιγμές μαζί σας, να ανταλλάξουμε γέλια, να απολαύσουμε τις συναυλίες από αγαπημένους καλλιτέχνες, και να περιπλανηθούμε ανάμεσα στα σπιτάκια των δραστηριοτήτων.
Αυτή η επέτειος δεν είναι μόνο δική μας, αλλά δική σας επίσης!
Η υποστήριξή σας είναι η κινητήριος δύναμη πίσω από τον υπέροχο αυτό θεσμό. Είναι μια ευκαιρία να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να στηρίξουμε την πόλη μας, και να δημιουργήσουμε μαζί μια αξέχαστη γιορτινή εμπειρία.
Ελάτε, λοιπόν, να γιορτάσουμε την ομορφιά των Χριστουγέννων, να δημιουργήσουμε ακόμα περισσότερες ανεξίτηλες αναμνήσεις και να δείξουμε πόσα πολλά σημαίνει η Ονειρούπολη για εμάς.
Σας περιμένουμε όλους με ανοιχτές αγκάλες και ανυπομονούμε να μοιραστούμε αυτή την υπέροχη εμπειρία μαζί σας!”.

 

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος