ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Την πρώτη αποχώρηση ομάδας από τα τοπικά πρωταθλήματα της Θράκης λόγω της υγειονομικής κατάστασης που διαμορφώνεται για ακόμα μια χρονιά με τον κορονοϊό ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης η ιστορική Δόξα Σώστη.

Η ομάδα που επί χρόνια πρωταγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Θράκης και τυγχάνει να έχει γιατρό στην κεφαλή της διοίκησής της, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την βαρύτητα της απόφασης, ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει οταν επανέλθει πλήρως η υγειονομική σταθερότητα.

«Δεν θέλουμε ούτε στο ελάχιστο να θέσουμε σε κίνδυνο την υγεία των παικτών και των οικογενειών τους. Ευχόμαστε να κυλήσουν όλα ομαλά στο προσεχές πρωτάθλημα και ας λείπουμε εμείς αγωνιστικά», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε λίγο πριν τις 11.00 το πρωί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Δεδομένης της ρευστής υγειονομικής κατάστασης λόγω αυξημένων κρουσμάτων στη χώρα και μάλιστα καλοκαίρι, η ομάδα μας πήρε την δύσκολη απόφαση να μην συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης 2021-2022.
Οι 2 διακοπές τις 2 προηγούμενες χρονιές και η ασάφεια για το πλήρως ασφαλή τρόπο διεξαγωγής και ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος,οι συνεχείς αλλαγές στα πρωτόκολλα, βοήθησαν να πάρουμε την δύσκολη απόφαση να απέχουμε απο κάτι που αγαπαμε τόσο πολύ. Οι παίκτες μας φυσικά ειναι ελεύθεροι να συνεχίσουν όπου επιθυμούν.
Εμείς θα δώσουμε κανονικά παρών μόλις επανέλθει πλήρως η υγειονομική σταθερότητα. Δεν θέλουμε ούτε στο ελάχιστο να θέσουμε σε κίνδυνο την υγεία των παικτών και των οικογενειών τους.
Ευχόμαστε να κυλήσουν όλα ομαλά στο προσεχές πρωτάθλημα και ας λείπουμε εμείς αγωνιστικά.
Δόξα Σώστη

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος