ΔΙΑΦΟΡΑ

7 σπιτικές αναβαθμίσεις για να μεταμορφώσετε τον προσωπικό σας χώρο

Οι αναβαθμίσεις του σπιτιού σας είναι πάντα ένας καλός τρόπος για να δώσετε στον προσωπικό σας χώρο μια νέα αίσθηση και εμφάνιση. Μπορούν να προσφέρουν καινούργιες λειτουργίες, να κάνουν το σπίτι σας να φαίνεται πιο μοντέρνο και εν γένει να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής σας. Μπορεί λοιπόν οι δικηγόροι για ακίνητα της Οικονομάκης Χρήστος Διεθνής Δικηγορικής Εταιρείας να σας βοήθησαν στην απόκτηση του νέου σας ακινήτου, αλλά πλέον εσείς έχετε τον πλήρη έλεγχο του νέου σπιτιού σας και της διαμόρφωσής του. Και ενώ μια συνολική αναδιαμόρφωση του χώρου σας μπορεί να αποδειχθεί δαπανηρή και χρονοβόρα, η πραγματοποίηση μικρότερων αναβαθμίσεων μπορεί να είναι πιο προσιτή για την τσέπη σας. Εξετάστε αυτές τις 7 μοντέρνες σπιτικές αναβαθμίσεις για το δικό σας σπίτι, δίνοντας ένα νέο αέρα ζωής στο δικό σας χώρο:

1. Αναβαθμίστε τον φωτισμό του σπιτιού σας

Η αντικατάσταση του υπάρχοντος φωτισμού στο σπίτι σας μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά. Η επιλογή του καινούργιου φωτισμού μπορεί να μειώσει κατά πολύ το λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος και να βελτιώσει την όψη του, ενώ ταυτόχρονα απαλείφει τους κινδύνους χρήσης παλαιών λαμπτήρων.

2. Αντικαταστήστε ή κάντε ένα φινίρισμα δαπέδου

Χρόνια χρήσης μπορούν να προκαλέσουν στο όμορφο ξύλινο δάπεδο του χώρου σας βαθουλώματα, γρατζουνιές και άλλα σημάδια φθοράς. Η επαναφορά του ξύλινου δαπέδου σας στην αρχική του κατάσταση μπορεί να αναπτύξει την εμφάνιση του εσωτερικού σας χώρου. Υπάρχουν δύο επιλογές που μπορείτε να κάνετε κατά την ανανέωση του δαπέδου σας: είτε να αντικαταστήσετε πλήρως τα ξύλα του δαπέδου σας είτε να επιδιορθώσετε τα ήδη υπάρχοντα. Αν και η πλήρης αντικατάσταση του δαπέδου σας μπορεί να σας κοστίσει ακριβότερα, μπορεί να σας προσφέρει μια ασυναγώνιστη εμφάνιση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

3. Προσθέστε καινούργια ερμάρια

Τα νέα ερμάρια είναι μια εξαιρετική εσωτερική αναβάθμιση, είτε μιλάμε για ιδιωτικά ακίνητα στην Αθήνα, είτε μιλάμε για επαγγελματικά ακίνητα στην Κέρκυρα. Εάν τα εντοιχισμένα ερμάρια σας είναι παλιάς χρήσης ή δεν ταιριάζουν με το συνολικό σχεδιασμό του ακινήτου, τότε πρέπει να σκεφθείτε την άμεση αντικατάστασή τους. Η αναβάθμιση των ντουλαπιών σας, αποτελεί τον ιδανικότερο τρόπο να αναδείξετε την κουζίνα σας, δίνοντας μια εντελώς νέα εμφάνιση. Επίσης, εάν σκοπεύετε να πουλήσετε το ακίνητό σας στο μέλλον, τα νέα ερμάρια μπορούν να αυξήσουν τη συνολική αξία του σπιτιού σας. Δεδομένου ότι η κουζίνα είναι ένα από τα πιο σημαντικά δωμάτια σε ένα ακίνητο, αυτό σημαίνει πως η επιπλοποίησή της μπορεί να εντυπωσιάσει και τους υποψήφιους αγοραστές.

4. Δώστε του ένα νέο χρώμα

Βάφοντας τους τοίχους του σπιτιού σας με ένα νέο χρώμα, αποτελεί μια άμεση και αποτελεσματική αναβάθμιση του χώρου σας. Είτε έχετε μια καινούργια ιδέα εσωτερικής διακόσμησης, είτε απλά αναζητάτε την χαμένη λάμψη του δωματίου σας, το βάψιμο του σπιτιού σας είναι ίσως η ιδανική λύση. Επιλέξτε ουδέτερα χρώματα σε τοίχους, όπως το ανοιχτό γκρι και το κρεμ ανάμεσα σε άλλα. Η ύπαρξη αυτής της ουδέτερης βάσης θα σας διευκολύνει να σχεδιάσετε από την αρχή μια νέα φρέσκια και πιο εκλεπτυσμένη όψη για το χώρο σας.

5. Αναβαθμίστε το μπάνιο σας με μίνι ανακαινίσεις

Υπάρχουν αμέτρητες προσιτές ιδέες ανακαίνισης του μπάνιου, που μπορούν να το μετατρέψουν στη στιγμή σαν καινούργιο. Ενώ μια ολική ανακαίνιση μπορεί να κοστίσει χιλιάδες ευρώ, οι μικρές και στοχευμένες ανακαινίσεις του χώρου μπορούν να κάνουν όλη τη διαφορά χωρίς τα επιπρόσθετα κόστη. Οι απλές αναβαθμίσεις όπως η αντικατάσταση του δαπέδου και των πλακιδίων, η εγκατάσταση μιας νέας βρύσης, το βάψιμό του και η αντικατάσταση του ντουλαπιού, μπορεί να δώσουν στο μπάνιο σας την εμφάνιση που αναζητούσατε εδώ και πολύ καιρό.

6. Οργανώστε και καθαρίστε το χώρο σας

Η οργάνωση και ο καθαρισμός του χώρου σας από περιττά αντικείμενα και έπιπλα που καταλαμβάνουν μεγάλη έκταση χώρου, ίσως να δώσει τον απαραίτητο “αέρα” στο χώρο σας. Πηγαίνετε από δωμάτιο σε δωμάτιο και εξετάστε εκείνα τα αντικείμενα που θα μπορούσατε να αφαιρέσετε από τον περιορισμένο χώρο σας. Κατα πάσα πιθανότητα η απομάκρυνση αυτών των περιττών αντικειμένων και επίπλων να σας δώσει τον κατάλληλο χώρο, όχι μόνο να κινηθείτε αλλά και να σχεδιάσετε από την αρχή την διακόσμησή σας.

7. Αντικαταστήστε τα παλιά σας παράθυρα με νέα

Με την εγκατάσταση νέων και μοντέρνων κουφωμάτων στο σπίτι σας, δεν βελτιώνετε μόνο την όψη στις δύσκαμπτες άκρες του χώρου σας αλλά καταφέρνετε να διαχειριστείτε καλύτερα την είσοδο του φωτός αλλά και τον αερισμό του δωματίου. Ένα παλιό παράθυρο μπορεί να μειώσει τη συνολική όψη μιας θέας από το παράθυρό σας, όπως επίσης να σας παρέχει λιγότερη ιδιωτικότητα σε σύγκριση με ένα μοντέρνο κούφωμα. Υπάρχει μια πληθώρα επιλογών για τα κουφώματα παραθύρων, όπου μπορείτε σήμερα κιόλας να επιλέξετε εκείνο που ταιριάζει περισσότερο στο δικό σας ιδιωτικό χώρο.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος