ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

8ο Προσκοπικό Συνέδριο Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης στην Αλεξανδρούπολη

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο Προσκοπικό Συνέδριο της Περιφέρειας Προσκόπων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Πέρυσι λόγω του γενικού εγκλεισμού το συνέδριο πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά. Φέτος τηρουμένων όλων των μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού που προβλέπονται από την πολιτεία θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης στο Νομό Έβρου και πιο συγκεκριμένα στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, παραμονή του εορτασμού του πολιούχου της Αλεξανδρούπολης, Αγίου Νικολάου, στο Νομαρχείο της πόλης, δίπλα στο μνημείο των Προσκόπων.

Ώρα έναρξης εργασιών συνεδρίου:10:00 π.μ.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

Τα θέματα που θα απασχολήσουν τους συνέδρους είναι τα εξής:
Απολογισμός και αξιολόγηση του Προσκοπικού Έργου της προηγούμενης προσκοπικής περιόδου 2021.

Προσδιορισμός των στόχων και των ενεργειών (Πρόγραμμα Δράσης και Σχέδιο Ανάπτυξης) της νέας προσκοπικής περιόδου 2022 των Εφορειών της Περιφέρειας Προσκόπων Α.Μ.Θ.
Συζήτηση και πορίσματα προτάσεων ανά κλάδο και ειδικότητα προκειμένου να δημιουργηθεί τράπεζα πορισμάτων για το επερχόμενο Πανελλήνιο Προσκοπικό Συνέδριο.

Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 111 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου.

Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr

 

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος