ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σιωπηρή διαμαρτυρία υπέρ της ειρήνης από τους Αρμένιους Κομοτηνής

Σιωπηρή διαμαρτυρία υπέρ της ειρήνης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (10/10) στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής από τον Εκπολιτιστικό Μορφωτικό Όμιλο Αρμενίων Κομοτηνής.

Στη διαμαρτυρία συμμετείχαν θεατρικές ομάδες συλλόγων και εκπαιδευτές θεατρικής αγωγής των θεατρικών εργαστηρίων της πόλης και διοργανώθηκε με αφορμή τον πόλεμο που διεξάγεται στην Αρμενία και πιο συγκεκριμένα στο Αρτσάχ ή Ναγκόρνο Καραμπάγ όπως είναι  ευρέως γνωστή η περιοχή.

«Πόσο πιο ταπεινά να κραυγάσεις «Ειρήνη!» Πόσο πιο δυνατά να φωνάξει η σιωπή «Όχι στον Πόλεμο!», «Όχι στον Θάνατο!» Η τέχνη δηλώνει: Όταν ανθίζει η «Ειρήνη» οι λαοί δρέπουν τους καρπούς της προόδου και του πολιτισμού. Για την ειρήνη βρισκόμαστε σήμερα εδώ, στο κέντρο της πόλης μας. Χωρίς άλλα λόγια», αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Όμιλος Αρμενίων Κομοτηνής.

Μετά το δρώμενο των θεατρικών ομάδων, τα μέλη του Ομίλου Αρμενίων Κομοτηνής πραγματοποίησαν καθιστική διαμαρτυρία ενώ στο χώρο υπήρχε σταντ στο οποίο παρέχονταν πληροφορίες για την τρέχουσα κατάσταση στην περιοχή του Αρτσάχ.

 

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος