ΔΙΑΦΟΡΑ

Η Warner Bros διώχνει τον Τζόνι Ντεπ

Φαίνεται πως τα δύσκολα για τον Τζόνι Ντεπ τώρα αρχίζουν. Μετά την απόφαση του βρετανικού δικαστηρίου, έρχεται ακόμα μια «ετυμηγορία»-χαστούκι για την καριέρα του.

Λίγες ημέρες μετά την ήττα του στις δικαστικές αίθουσες ο 57χρονος ηθοποιός ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την τρίτη ταινία της σειράς «Fantastic Beasts» καθώς του το ζήτησε η Warner Bros.

Την είδηση αποκάλυψε με ανάρτησή του στο Instagram: «Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μου ζητήθηκε από τη Warner Bros. να παραιτηθώ από τον ρόλο μου ως Γκρίντελβαλντ στο “Fantastic Beasts” και σεβάστηκα και συμφώνησα σε αυτό το αίτημα», έγραψε ο Ντεπ. Την είδηση της αποχώρησης του ηθοποιού -ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει και στις δύο προηγούμενες ταινίες- επιβεβαίωσε με μια «ξερή» δήλωση η εταιρεία παραγωγής, διευκρινίζοντας ότι θα γίνει νέο κάστινγκ για τον ρόλο του: «Ευχαριστούμε τον Τζόνι για τη δουλειά του στις ταινίες έως τώρα».

Ο σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής» είχε κινηθεί δικαστικά κατά του News Group Newspapers (NGN) και της βρετανικής ταμπλόιντ εφημερίδας The Sun διότι εκείνη πρώτη έγραψε πως κακοποιούσε σωματικά την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ.

Ωστόσο, ο δικαστής αρνήθηκε πως πρόκειται για ψευδή δημοσιεύματα και δεν του εκδίκασε τελικά την αποζημίωση που ζητούσε για επαγγελματική καταστροφή. Με το στίγμα της κακοποίησης να έχει πληγώσει το γόητρο αλλά και την αξιοπρέπειά του, ο ηθοποιός βλέπει το τσουνάμι των επιπτώσεων να γιγαντώνεται.

Μάλιστα, στη δήλωσή του σχετικά με την αποχώρηση από την ταινία, ο Τζόνι Ντεπ άδραξε την ευκαιρία να σχολιάσει την απόφαση, επιβεβαιώνοντας ότι πρόκειται να ασκήσει άμεσα έφεση.

«Η σουρεαλιστική απόφαση του βρετανικού δικαστηρίου δεν θα αλλάξει την απόφασή μου να δώσω τη μάχη μου για την αλήθεια. Επιβεβαιώνω ότι σχεδιάζω να κάνω έφεση. Είμαι απολύτως αποφασισμένος να αποδείξω ότι οι ισχυρισμοί εναντίον μου είναι ψευδείς. Η συγκεκριμένη στιγμή δεν πρόκειται να καθορίσει τη ζωή μου και την καριέρα μου», ανέφερε.

naftemporiki.gr

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος