ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης στη γιορτή του Μικρού Κρανοβουνίου φωταγωγεί το χριστουγεννιάτικο δένδρο του οικισμού

Το Σάββατο 17/12 ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης έχοντας μαζί του δημοτικού συμβούλους και συνεργάτες, επισκέφτηκε τον οικισμό του Μικρού Κρανοβουνίου όπου και τους υποδέχτηκε ζεστά ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού: “Άγιος Παντελεήμων”. Οι κάτοικοι και τα μέλη του συλλόγου είχαν ετοιμάσει μια πολύ όμορφη και ζεστή εορταστική βραδιά στην κεντρική πλατεία, στολίζοντας και φωταγωγώντας το χριστουγεννιάτικο δένδρο του χωριού παρέα με τους μικρούς φίλους του συλλόγου που δεν παρέλειψαν να φέρουν κι από ένα στολίδι ο καθένας τους για να διακοσμήσουν την πλατεία.

Τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Μικρού Κρανοβουνίου έφτιαξαν και πρόσφεραν ρακόμελο με ζεστά κάστανα και οι σπουδαστές της ειδικότητας Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας του Δημόσιου ΙΕΚ Κομοτηνής παρασκευάσαν λουλουμάδες, δίπλες, ποπ κορν και γευστικά ζαχαρωτά για τα παιδιά. Το Τμήμα Ρομποτικής του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Κοσμίου ενημέρωσε τα παιδιά για την τεχνολογία που τόσο τους ενδιαφέρει, ενώ η χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Νέου Σιδηροχωρίου τραγούδησε τα κάλαντα, τόσο στο ναό του Αγίου Παντελεήμονα, όσο και στην πλατεία δημιουργώντας μια όμορφη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Κοντά στον δραστήριο Σύλλογο βρέθηκαν και οι αεροπρόσκοποι Κομοτηνής που απασχόλησαν δημιουργικά τα παιδιά με παιχνίδια και ζωγραφιές.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης: “Κοντά μας ήταν και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου που συζήτησε με μικρούς και μεγάλους για το ποδόσφαιρο. Βέβαια, τις καρδιές όλων μας έκλεψε ένας Κρανοβουνιώτης Αϊ Βασίλης το όνομα του οποίου παραμένει μυστικό, αλλά το σπίτι του το επισκεφθήκαμε όλοι”.

ΠηγήPhotosFB

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος