ΔΙΑΦΟΡΑ

Αλεξανδρούπολη: 11 χρόνια Macedonian Warriors με φίλους της μοτοσικλέτας από Ελλάδα και Βαλκάνια

Με τη συμμετοχή εκπροσώπων και μελών από 17 λέσχες μοτοσικλετιστών από την Ελλάδα και τα Βαλκάνια γιορτάστηκε στην Αλεξανδρούπολη η επέτειος των 11 χρόνων της λέσχης Macedonian Warriors.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε ο αντιδήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ναϊτίδης, εκπροσωπώντας τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη. Παρόντες ήταν επίσης φίλοι και μέλη του MOTO CLUB ALEXANDROUPOLIS «Οι Αγριάνες», σε μια εκδήλωση που έφερε κοντά ανθρώπους με κοινό ενδιαφέρον για τη μοτοσικλέτα και τις μεγάλες διαδρομές.

Σε ανάρτησή του, ο Γιάννης Ναϊτίδης αναφέρθηκε στους δεσμούς που αναπτύσσονται μεταξύ των μελών των λεσχών, σημειώνοντας ότι, παρά τις διαφορετικές προελεύσεις και τα διακριτικά στα γιλέκα τους, τους ενώνει το πάθος για τη μοτοσικλέτα, ο σεβασμός στη διαδρομή και η φιλία.

Ο ίδιος, δηλώνοντας ότι ασχολείται με τη μοτοσικλέτα κυρίως το καλοκαίρι, στάθηκε στο κοινό αίσθημα ελευθερίας που συνδέει τους μοτοσικλετιστές, αλλά και στην αξία των συναντήσεων που δίνουν την ευκαιρία σε φίλους να ξαναβρεθούν, ακόμη κι αν χρειάζεται να διανύσουν μεγάλες αποστάσεις.

Η συνεργασία με τις λέσχες της πόλης

Ο αντιδήμαρχος ευχαρίστησε τους Macedonian Warriors για τη φιλοξενία και όσους ταξίδεψαν έως την Αλεξανδρούπολη για την επέτειο. Παράλληλα, αναφέρθηκε στα θετικά σχόλια που, όπως σημείωσε, διατυπώθηκαν για τον δήμαρχο και τη στήριξη που παρέχεται στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις των λεσχών.

Όπως ανέφερε, με τις διοικήσεις και τα μέλη των μοτοσικλετιστικών λεσχών υπάρχει επικοινωνία και συνεργασία σε συγκεκριμένα ζητήματα, υπογραμμίζοντας ότι η εμπιστοσύνη οικοδομείται μέσα από την παρουσία και τις πράξεις.

Η επέτειος των Macedonian Warriors αποτέλεσε μια ακόμη αφορμή συνάντησης της μοτοσικλετιστικής κοινότητας στην Αλεξανδρούπολη, με τον Γιάννη Ναϊτίδη να εύχεται στη λέσχη χρόνια πολλά, ασφαλείς διαδρομές και «πάντα όρθιοι».

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος