ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α2 Ανδρών: Πάτησε Θράκη για χάρη της ΑΕ Κομοτηνής ο «Καναδός μαέστρος» Νικολά Ντιμιτρίγεβιτς

Στην Ελλάδα βρίσκεται από χθες ο Νικολα Ντιμιτριγεβιτς. Στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης έσπευσαν να τον υποδεχθούν ο πρόεδρος του τμήματος βολεϊ της ΑΕ Κομοτηνής Τάσος Πετρίδης και ο προπονητής Ηλίας Κρεούζης.

«Καλώς ήρθες στην Κομοτηνή Nikola Dimitrijevic! Πάτησε Ελλάδα ο Καναδός Μαέστρος!», ανέφερε η ομάδα στη σελίδα της στο facebook ανεβάζοντας και την σχετική φωτο από την υποδοχή.

Γεννηθείς στις 26 Μαρτίου 1996 ο Ντιμιτριγεβιτς με ύψος 1,98 ερχόμενος από την πανεπιστημιακή ομάδα του Waterloo Warriors έρχεται να καλύψει το κενό του πασαδόρου για την ΑΕ Κομοτηνής, μετά το “ναυάγιο” λόγω COVID-19 του ταξιδιού Ματίας Μπάντα.

Ο Καναδός είναι η πρώτη φορά που αγωνίζεται στην Ευρώπη και παρ’ όλο την απειρία του είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει τα μέγιστα την ΑΕ Κομοτηνής εξαιτίας των πολλών ποιοτικών του χαρακτηριστικών.

Ο Ηλίας Κρεούζης μάλιστα που ετοιμάζει για το πρώτο φιλικό την ομάδα του, θέλοντας να δοκιμάσει σχήματα και σχέδια δεν είναι απίθανο να θελήσει να αγωνιστεί και το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Καναδός πασαδόρος, Ντιμιτρίγιεβιτς.

ThrakiSportS

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος