ΕΛΛΑΔΑ

Αδ. Γεωργιάδης: Αναβολή των εκλογών στα Επιμελητήρια για ένα χρόνο

Τροπολογία για την αναβολή των εκλογών στα εμπορικά Επιμελητήρια της χώρας κατά ένα έτος θα κατατεθεί στο νομοσχέδιο για τα δημόσια έργα, όπως ενημέρωσε τους βουλευτές ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

«Αντιλαμβάνεστε ότι μέσα σε συνθήκες πανδημίας, το να ξεκινήσει τώρα η προεκλογική περίοδος στα εμπορικά επιμελητήρια της χώρας, είναι εντελώς παράλογο, δεν είναι αυτή η στιγμή, άρα θα έχουμε αναβολή των εκλογών για ένα έτος και θα έχουμε και μια μικρή τροποποίηση ως προς τον τρόπο της επανεκλογής, για δεύτερη θητεία, των προέδρων των Επιμελητηρίων. είπε ο υπουργός

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, «Ο νυν νόμος προβλέπει, ότι μπορείς να βάλεις υποψηφιότητα μόνον για μία φορά – αν κάποιος έχει κάνει δηλαδή δύο θητείες. Θα το διευκρινίσουμε αυτό, σε δύο πλήρεις θητείες, ώστε περιπτώσεις προέδρων οι οποίοι έχουν για κάποιο λόγο αντικαταστήσει άλλους προέδρους (παραδείγματος χάρη για λόγους θανάτου, προηγούμενων προέδρων στην προηγούμενή τους θητεία) να μην προσμετράται αυτή και να μην αποτελεί αυτή η μισή θητεία (ή και λιγότερη από τη μισή) κώλυμα επανεκλογής τους στις επόμενες εκλογές που θα γίνουν, επαναλαμβάνω, ένα χρόνο μετά».

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος