ΑΘΛΗΤΙΚΑ

AEΔ- ΑΠΣ Πανθρακικός 1-1. Η ομάδα της Κομοτηνής έδειξε πως βρίσκεται σε καλό στάδιο προετοιμασίας

Με αρκετές φάσεις, δύο γκολ και αρκετές διακοπές λόγω της… ζέστης ολοκληρώθηκε το πρώτο φιλικό παιχνίδι για την ΑΕ Διδυμοτείχου και τον Πανθρακικό, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 1-1 και τους προπονητές να δοκιμάζουν παίκτες και συστήματα.

Θετικές ήταν οι πρώτες εντυπώσεις για την πρωταθλήτρια ΕΠΣ Έβρου ΑΕ Διδυμοτείχου αλλά και για την ομάδα του Πανθρακικού, αφού προσέφεραν θέαμα με αρκετές φάσεις, αλλά ένα δοκάρι για την ομάδα του Διδυμοτείχου με τον Σαραντίδη και ένα ακυρωθέν γκολ του Φουρλατάρα για τον Πανθρακικό.

Οι γηπεδούχοι της ΑΕΔ πήραν το προβάδισμα στο σκορ με ένα γκολ του νεοαποκτηθέντα Σαραντίδη, με τον Πανθρακικό να ισοφαρίζει στο τελικό 1-1 με μια πολύ ωραία ενέργεια του επίσης νεοαποκτηθέντα Φουρλατάρα.

ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (Χρήστος Μαυράκης): Κυριακίδης, Αλεξακίδης, Παντελίδης, Γκιντίδης, Θάνος, Κούπας, Γιαννόπουλος, Γκαϊδατζής, Σαραντίδης, Βαρσαμίδης, Παπούδης, Πρωιμούδης, Τζουμακίδης, Πατιαλιάκας, Τοροσιάν, Ασπιώτης, Μυσιούδης, Γκασίδης, Καρασμανάκης, Τσιρίλο, Μόμας.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Νίκος Μπαχαρίδης): Κεχαγιάς, Τζόλας, Λειβαδιώτης, Καλογρανάς, Παύλου, Τοπάλι, Σμαλής, Ρομπέρ, Αντωνιάδης, Μορφακίδης, Φουρλατάρας, Νικολαϊδης, Αναστασιάδης, Σαμήρ Ογλού Σαμή, Γιαννακόπουλος, Τασίδης.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος