ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αγγελική Κουγιουμτζόγλου: «Στόχος μας οι πυρήνες αντίστασης και οι πυρήνες δημιουργίας»

Η Αγγελική Κουγιουμτζόγλου είναι η νέα Συντονίστρια στη Νομαρχιακή Επιτροπή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την ολοκλήρωση των εσωκομματικών διαδικασιών και με πλώρη για το συνέδριο.

Σύμφωνα με την κ. Κουγιουμτζόγλου, στην πρώτη της συνέντευξη στην ΕΡΤ Κομοτηνής, άμεσα θα γίνει η πρώτη σύγκληση του νεοεκλεγέντος οργάνου, το οποίο συμπεριλαμβάνει και τους ανθρώπους που στη Ροδόπη αποτέλεσαν τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ. «Στόχος είναι να καταπέσει κάθε νομοσχέδιο, αντι-ασφαλιστικό, αντι-εκπαιδευτικό, αντι-λαϊκό και ό,τι εισαγάγει η δεξιά αριστεία, η οποία όπως αποδείχθηκε, επιθυμεί να συντηρεί τις διαχωριστικές γραμμές στην κοινωνία και στις τάξεις της και να δείχνει… απλά τη συμπόνοια της. Η Αριστερά αντίθετα είναι κοντά σε κάθε άνθρωπο που υποφέρει και τον αφουγκράζεται, γιατί τον νιώθει ίσο. Πάντα οι πολίτες στις δύσκολες στιγμές αναζητούν την Αριστερά και θέλουν να ακούσουν τις προτάσεις της.

Σκοπός μας είναι να συγκροτηθούν πυρήνες αντίστασης μέσα στην κοινωνία και τις επαγγελματικές τάξεις, για τις ακολουθούμενες πολιτικές της κυβέρνησης και πυρήνες δημιουργίας για την άλλη πρόταση της προοδευτικής διακυβέρνησης που μπορεί να βγάλει τη Χώρα και τους πολίτες από την βαθιά κρίση», υποστήριξε η κ. Κουγιουμτζόγλου.

Για τις δημοσκοπήσεις δήλωσε πως αποτελούν τη φωτογραφία της στιγμής και πως «βγαίνει στα χρώματα» αυτών που την παραγγέλνουν.

Για την πιο μαχητική αντιπολίτευση από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να είναι μπροστά και να μην ακολουθεί τις αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είπε πως αυτό γίνεται παράλληλα και πως δεν υπάρχει Μέσο που να προβάλλει στο εύρος που θα έπρεπε- ως κόμμα της αξιωματική αντιπολίτευσης- τις δράσεις και τις ενέργειές του.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τη χρονιά που διανύουμε ίσως, είπε, να είναι και χρονιά εκλογών.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος