ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγιασμός στο Σύλλογο Καρκινοπαθών Ροδόπης “Δύναμη Ψυχής”

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023 ο αγιασμός για την νέα χρονιά καθώς και τα εγκαίνια της έκθεσης των έργων των ομάδων δραστηριοτήτων του συλλόγου.
“Ευχαριστούμε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονα, τον κ. Μουρτίδη Ιωάννη, αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κομοτηνής, την Λέσχη Κομοτηναίων και ειδικά την κ. Δράκου Άντζελα για την όμορφη φιλοξενία, τον κ.Μουρελάτο Χάρη, εκπαιδευτή του τμήματος ζωγραφικής του συλλόγου και εμπνευστή της έκθεσης και την κ. Γκουσίδου Ελένη, εκπαιδεύτρια του τμήματος εργόχειρου καθώς και όλους όσοι παρευρέθησαν.”, αναφέρει το Δ.Σ. του Συλλόγου.
Από το απόγευμα της Παρασκευής (20/10) λειτούργησε η πρώτη έκθεση έργων των ομάδων δραστηριοτήτων του συλλόγου.
“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον εμπνευστή της έκθεσης και εθελοντή εκπαιδευτή του τμήματος ζωγραφικής του συλλόγου κ. Μουρελάτο Χάρη. Ευχαριστούμε επίσης την κ. Δράκου Άντζελα και τη Λέσχη Κομοτηναίων για την δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας για την διεξαγωγή της έκθεσης καθώς και την κ. Γκουσίδου Ελένη, εθελόντρια εκπαιδεύτρια του τμήματος εργόχειρου του συλλόγου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους προσέφεραν τα έργα τους για τους σκοπούς της έκθεσης αλλά και συγκεκριμένα τους εθελοντές κ. Μόσχο Κυριάκο, κ.Τσακίρογλου Ελένη, κ. Κωστοπούλου Μαρία, κ. Δαρίδου Δέσποινα και κ. Μακρή Βάγια για την πολύτιμη βοήθεια τους.”, αναφέρει το ΔΣ του Συλλόγου.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος