ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγώνας δρόμου “2η Μαρώνειας Ανάβασις” στη Μαρώνεια Ροδόπης

Ο Σύλλογος Γυναικών Μαρώνειας Η ΙΠΠΑΡΧΙΑ και ο αθλητικός σύλλογος ΔΡΟΜΕΑΣ ΘΡΑΚΗΣ συνδιοργανώνουν τον αγώνα “2η ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ ΑΝΑΒΑΣΙΣ LOW VERTICAL 2021”, την Κυριακή 22 Αυγούστου 2021 και ώρα 10:30 π.μ.

Ο αγώνας έλαβε την έγκριση διεξαγωγής του και την επίσημη άδεια από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (ΓΓΑ) η οποία ενέκρινε το πρωτόκολλο του αγώνα και διεξάγεται με την υποστήριξη του Συνδέσμου Κριτών Στίβου Θράκης.

Η ΟΡΦΕΑΣ ΔΙΚΤΥΟ αναλαμβάνει την οργανωτική επιμέλεια του αγώνα με την υποστήριξη της ΝΝ Διαφημιστικής.

2η ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ ΑΝΑΒΑΣΙΣ LOW VERTICAL 2021

 • ΤΟΠΟΣ: Μαρώνεια Ροδόπης
 • ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: 22 Αυγούστου 2021
 • ΑΦΕΤΗΡΙΑ – ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Εκκίνηση από το γραφικό λιμανάκι του Αγίου Χαράλαμπου και τερματισμός στην Πλατεία Μαρώνειας.
 • ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΓΩΝΑ: 4.500 μ.
 • ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Ασφάλτινη διαδρομή με συνεχόμενες ανηφόρες και υψομετρική διαφορά 192 μ.
 • ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ: Θα υπάρχει χρονομέτρηση χειρός για όλους τους δρομείς του αγώνα, με την συνεργασία του Συνδέσμου Κριτών Στίβου Θράκης.
 • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ:
  • 10:30 π.μ. 1η Εκκίνηση
  • 10:40 π.μ. 2η Εκκίνηση
  • 10:50 π.μ. 3η Εκκίνηση
 • ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Άνω των 12 ετών.
 • ΟΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Θα υπάρξουν τα παρακάτω όρια συμμετοχής: Σε κάθε εκκίνηση έως 50 δρομείς. Ανώτατο σύνολο δρομέων του αγώνα τα 150 άτομα.
 • ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής – εγγραφές των αθλητών/τριών θα γίνονται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση ΕΔΩ.

ΕΠΑΘΛΑ: Στον πρώτο νικητή/νικήτρια της γενικής κατηγορίας και τους 3 πρώτους των 4 ηλικιακών κατηγοριών (έως 39 ετών, 40-49 ετών, 50-59 ετών, 60 και άνω) θα απονεμηθούν κύπελλα με ανέπαφη ατομική παραλαβή από τραπέζι. Σε όλους/ες που θα τερματίσουν θα απονεμηθούν αναμνηστικό μετάλλιο και αναμνηστικό δώρο, με ανέπαφη ατομική παραλαβή σε ατομική συσκευασία από τραπέζι.

ΠΑΡΟΧΕΣ: Νερά, μπανάνες, αναμνηστικά έπαθλα και κύπελλα για τους/τις νικητές/τριες, με ανέπαφη παλαβή σε ατομική συσκευασία από τραπέζι.

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ: Θα υπάρχει σταθμός στο 3o χλμ με νερό, με ανέπαφη παραλαβή. Επίσης θα υπάρχει μπουφές με τοπικά και γλυκά εδέσματα στον τερματισμό, σε ατομικές συσκευασίες, με ατομική ανέπαφη παραλαβή από τραπέζι.

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ – ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Οι διοργανωτές σε συνεργασία με τον Επικεφαλής Ιατρό, τις Υπηρεσίες Έκτακτης Ανάγκης, το προσωπικό Πρώτων Βοηθειών και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Κομοτηνής, θα λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα, για την ασφάλεια των συμμετεχόντων αθλητών. Στη διαδρομή θα υπάρχουν Εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που θα παρέχουν πρώτες βοήθειες σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη.

Οι συμμετέχοντες δρομείς, συμμετέχουν στη διοργάνωση με απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έχοντας κάνει τον απαραίτητο καρδιολογικό έλεγχο και φέρουν την πλήρη ευθύνη της συμμετοχής τους όσον αφορά στην φυσική κατάσταση και την ικανότητά τους να συμμετάσχουν.

Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού, ζημίας ή άλλου είδους φθοράς που μπορεί να υποστεί συμμετέχοντας στην διοργάνωση κατά την διάρκεια του αγώνα ή μετά το τέλος του.

Στους αγώνες ΔΕΝ θα ζητηθούν ιατρικά πιστοποιητικά αφού οι ενήλικες συμμετέχουν με δική τους ευθύνη.

Κατά την συμπλήρωση της ηλεκτρονικής εγγραφής ο συμμετέχων δρομέας, βεβαιώνει με τσεκάρισμα, την ανάληψη της προσωπικής του ευθύνης για την συμμετοχή του.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: Η οικονομική συμμετοχή ορίζεται στα 12 ευρώ, που θα κατατίθενται, στον λογαριασμό του ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΡΦΕΑ, που έχει την επιμέλεια του αγώνα (IBAN: GR72 0172 3560 0053 5609 5506 493), στην τράπεζα Πειραιώς. Εάν γίνει η κατάθεση από άλλη τράπεζα παρακαλούμε να προστεθεί το επιπλέον κόστος στην ίδια κατάθεση.

Διά ζώσης εγγραφές και πληρωμές δεν θα γίνουν.
Για ειδικές περιπτώσεις εγγραφών, εκτός ηλεκτρονικής πλατφόρμας, επικοινωνήστε στα τηλ. 6907605015 κ 6944688969.

Ο αγώνας διεξάγεται τηρώντας όλα τα μέτρα που περιλαμβάνει το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΓΓΑ και του ΕΟΔΥ, με όλους τους υφιστάμενους όρους που ισχύουν και την έγκριση της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του ΔΡΟΜΕΑ ΘΡΑΚΗΣ: www.dromeasthrace.eu

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος