LIFESTYLE

Άγριες Μέλισσες: Ποιο θα είναι το τέλος του Μελέτη

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ενδιαφέρουσες καθώς θα δούμε πως έτσι θα τελειώσει ο Μελέτης. Ποιο θα είναι το τέλος του στην σειρά;

ΜΕΛΕΤΗ μετά τον Δούκα είσαι ο αγαπημένος μου ταλαιπωρημένος κακός. Αν εξαιρέσουμε πως τρως τα λυσσακά σου με τις Σταμίραινες και εκει σε ΜΙΣΩΩΩΩ , σε λυπάμαι ώρες ώρες ρε μπαγάσα και αυτό το μαγικό έχει καταφέρει ο Γεροντιδάκης

 

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης έδωσε μία συνέντευξη στο Enjoy και μεταξύ άλλων που είπε, ρωτήθηκε για τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες και για το τέλος του στη σειρά.

 

Ποιο πιστεύεις ότι θα είναι το τέλος του Μελέτη;

Ο Μελέτης θα βρεθεί νομοτελειακά απέναντι στον νόμο και στη συνείδησή του. Τον είδαμε να αυτομαστιγώνεται πάνω από τον τάφο της μάνας του για όλες τις αμαρτίες που έκανε. Τον είδαμε να κρεμιέται στο ίδιο δέντρο σε αυτό που κρέμασε, αφού σκότωσε, τον ξάδερφό του, τον Γιάννο, καθώς ήθελε να αυτοκτονήσει.

Ο Μελέτης θέλει να πληρώσει, ξέρει κατά βάση τα κρίματά του. Ο Μελέτης, αν το είχε μεγαλώσει η Αννέτ, θα ήταν άλλο παιδί, άλλος άνθρωπος. Από την πάστα του είναι δοτικός άνθρωπος. Πάντα δίνει. Στην Πηνελόπη, στον Δούκα, στον Κωνσταντή, στην Κορίνα. Κανείς δεν του δίνει… Πλην της μάνας του της Αννέτ, που του χάρισε και το χάδι και τη φροντίδα και τη στοργή και προσπάθησε να μαλακώσει την περίεργη συμπεριφορά του.

 

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες : Η συμμαχία μεταξύ Μόρτζου και Ακύλα

Από τη στιγμή που ο Μελέτης είδε τι σημαίνει μάνα μέσα από την Αννέτ, πολύ δύσκολα κάνει πλέον κακό, έχει αυτοπροσδιοριστεί. Του έδωσε ένα πολύ δυνατό μάθημα ζωής, τον σκάναρε η Αννέτ, είδε ότι ήταν έξυπνος και τον άλλαξε χωρίς να το καταλάβει.

Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας

 

Δευτέρα 14 Μαρτίου – Επεισόδιο 81

Ο Δούκας αποδέχεται την πρόταση του Νικηφόρου και η εύρεση νέας τοποθεσίας για το αεροδρόμιο είναι πιο κοντά από ποτέ. Η Αιμιλία προχωράει ακάθεκτη το σχέδιό της, ψάχνοντας στοιχεία για να κλείσει τον Ακύλα στη φυλακή. Ο Κυριάκος αποφασίζει να εκμεταλλευτεί τα χρήματα, προς όφελος του χωριού.

 

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το τέλος του Λάμπρου

Ο Σέργιος θα αποκαλύψει κάτι στην Ασημίνα που θα φέρει μεγάλες ταραχές. Η Ουρανία αποφασίζει να πείσει τον Κυριάκο να αποδεχτούν την πρόταση του Άλκη και να φύγουν στην Αμερική. Η ανακάλυψη των σωρών του Ορφανίδη και των συντρόφων του θα οδηγήσει την Ελένη και τους υπόλοιπους σ’ ένα παράτολμο σχέδιο για να ξεσκεπάσουν τις αποτρόπαιες δολοφονίες, αλλά τα πράγματα θα πάρουν απρόσμενη τροπή.

 

Τρίτη 15 Μαρτίου – Επεισόδιο 82

Ο Κωνσταντής ζηλεύει και συγκρούεται με τον Δάκη, ενώ η Ρένα βρίσκει ευκαιρία να στριμώξει τη Δρόσω. Ο Κυριάκος απαγορεύει στην Ουρανία να πάρει το παιδί του στην Αμερική. Ο Θανασάκης πέφτει στην παγίδα που τους έχουν στήσει στο νεκροταφείο κι ο Ακύλας με τον Μελέτη φοβούνται πως θα μιλήσει.

 

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης αποκαλύπτει τα πάντα στην Πηνελόπη

Ο Τόλλιας και η Παγώνα καταρρακώνονται, ενώ ο Ντούνιας καλείται να τα κουκουλώσει, αλλά ο εισαγγελέας Κουρτέσης είναι αποφασισμένος να μην κάνει πίσω. Ο Δούκας πρέπει να αντιμετωπίσει τον κοινωνικό περίγυρο της Αντιγόνης, ενώ η Μυρσίνη έχει δεύτερες σκέψεις για την καμπάνια του τσιγάρου της.

 

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Αν μιλήσεις θα σε θάψω- Οι απειλές στην Αντιγόνη

Ο Νικηφόρος αποφεύγει τη Ρένα και η Πηνελόπη διστάζει να προχωρήσει το σχέδιό της με τον Μελέτη, επηρεασμένη από τα λόγια του. Ο Αναστάσης και ο Ζήσης κάνουν μια αναπάντεχη πρόταση στους Σεβαστούς και στριμώχνουν τον Δούκα και τη Μυρσίνη. Τα παιδιά πιέζονται από την Ασημίνα, τη Βιολέτα και την Ουρανία να ομολογήσουν αν έκλεψαν τα λεφτά του Ακύλα.

 

Τετάρτη 16 Μαρτίου – Επεισόδιο 83

Ο όρος που θέτει ο Αναστάσης και οι υπόλοιποι του Συνεταιρισμού εξαγριώνει τον Δούκα, αλλά σύντομα θα καταλάβουν πως πίσω απ’ αυτό κρύβεται ο Ακύλας. Η Ζωή και η Αιμιλία βρίσκουν ένα σημαντικό έγγραφο, που ίσως ν’ αποτελέσει την αρχή για να στριμώξουν τον Ακύλα. Τα σχέδιά τους, όμως, θα γίνουν αντιληπτά απ’ τον Λευτέρη.

 

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο παπα Γρηγόρης μπαίνει σε παύση καθηκόντων

Θα σωπάσει ή θα τις ξεσκεπάσει; Ο Κυριάκος αναγκάζεται να ομολογήσει στην Ουρανία την κλοπή του Φώτη. Ο Μελέτης μεταφέρει την πρόταση του Ξανθού στον Θανάση, να φορτωθεί εκείνος, και οι υπόλοιποι συλληφθέντες, τους φόνους.

 

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ρένα και Δάκης χωρίζουν την Δρόσω από τον Κωνσταντή

Ποια θα είναι η απάντησή του; Ένα παράνομο φιλί θα ταράξει και πάλι τα νερά. Ο Πέτρος θα ζητήσει συνάντηση απ’ τον άνθρωπο που του έδωσε τις πληροφορίες για την απόρρητη έκθεση του Ξανθού, αλλά στη συνάντησή τους θα πάρει μέρος κι ένας ανέλπιστος σύμμαχος.

 

Πέμπτη 17 Μαρτίου – Επεισόδιο 84

 

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: O Δούκας εξορίζει το Ζάχο μια για πάντα

Η Ουρανία αποφασίζει να καλύψει τον Κυριάκο στο χωριό, αλλά η Βιολέτα υποψιάζεται πως κάτι τρέχει. Η Μυρσίνη πιέζει τον Δούκα να σταματήσει την κόντρα του με τον Ακύλα, ενώ η Αντιγόνη βρίσκεται αντιμέτωπη με την αλήθεια.

 

Ο Θανασάκης πρέπει να διαλέξει αν θα ακολουθήσει τις εντολές του Μελέτη ή θα πει την αλήθεια. Ο Ζάχος συναντά τον μυστικό σύνδεσμο του Πέτρου και αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο που διατρέχει. Η Κορίνα, μπερδεμένη με όσα γίνονται, συγκρούεται με τον Μελέτη, ενώ ο Νικηφόρος αρνείται να συνεργαστεί μαζί του και ο Δούκας πρέπει να επιλέξει.

 

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 85 , 86 , 87 , 88

Η Πηνελόπη αποφασίζει να προχωρήσει το σχέδιό της και να μάθει τι κρύβει ο Μελέτης, όταν δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη. Ο Ντούνιας ερευνά ποιοι έστησαν την παγίδα στο νεκροταφείο…

www.daddy-cool.gr

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος