ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αλεξανδρούπολη: Αφαιρέθηκαν οι ημιυπόγειοι κάδοι από το κέντρο της πόλης (βίντεο)

Συνεχίζεται με σταθερό ρυθμό η αφαίρεση των ημιυπόγειων κάδων από τον αστικό ιστό της Αλεξανδρούπολης, με τα συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου να μετακινούν τους καδους στις κοινότητες. Ειδικότερα, πρόσφατα απομακρύνθηκαν οι κάδοι από τη Λεωφόρο Δημοκρατίας της Αλεξανδρούπολης.

Η ενέργεια εντάσσεται στο σχεδιασμό της δημοτικής αρχής για την απομάκρυνση και εγκατάσταση σε νέες θέσεις των ημιυπόγειων κάδων σύμμεικτων απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών.  Οι νέες θέσεις βρίσκονται στους οικισμούς Μαΐστρος, Απαλός, Αμφιτρίτη, Νίψα, Λουτρός, Άνθεια, Παλαγία, Άβαντας, Μάκρη, Δίκελλα, Ν. Χηλή αλλά και στην περιοχή του Πάρκου Αλτιναλμάζη και του Αγ. Βασιλείου, εντός του αστικού ιστού της πόλης της Αλεξανδρούπολης.

Οι ημιυπόγειοι κάδοι ξεκίνησαν να τοποθετούνται το Νοέμβριο του 2018 στο Δήμο Αλεξανδρούπολης, με την προμήθεια να αφορά σε 61 «μοντέλα» (33 ημιυπόγειοι κάδοι σύμμεικτων απορριμμάτων και 28 για ανακυκλώσιμα) που τοποθετήθηκαν επί των οδών Λεωφ. Δημοκρατίας, Λεωφ. Βασ. Αλεξάνδρου, Βενιζέλου, Παλαιολόγου και επί των οδών 14ης Μαΐου και Καβύρη μέχρι και το ύψος της Παλαιολόγου. Ο συνολικός προϋπολογισμός τους ήταν 350.000 ευρώ.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος