ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Έβρου για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στον Έβρο

Με μεγάλη ευκολία  ο κ. Μητσοτάκηςστη Σαμοθράκη δεν δίστασε να οικειοποιηθεί έργα που  δρομολόγησε, εξασφάλισε τις απαραίτητες πιστώσεις και κάποια ξεκίνησε η προηγούμενη κυβέρνηση.

Μίλησε για τα έργα στο λιμάνι της Καμαριώτισσας τα οποία ξεκίνησαν από την προηγούμενη κυβέρνηση και δημοτική αρχή ξεχνούν βεβαίως ότι χαρακτήριζαν το έργο φαραωνικό, όταν η προηγούμενη δημοτική αρχή, παρουσίασε τις μελέτες για τον λιμένα Καμαριώτισσας και για το αλιευτικό καταφύγιο των Θέρμων .

Στις 23-11-2017, συγκεκριμένα: ο αναπληρωτής υπουργός οικονομίας και ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης υπέγραψε χρηματοδότηση  3.100.000 προς την Περιφέρεια για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου που είχε υποστεί ζημιές από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν το νησί.

Η “Μητσοτακική “ διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ, καθυστέρησε όσο μπορούσε την έναρξη του έργου, με μικροκομματική στόχευση.

Σε συνέντευξή του, στις 2-11-2018, ο πρώην δήμαρχος κ. Βίτσας είχε παρουσιάσει και τις πιστώσεις που είχαν εξασφαλιστεί από τα συναρμόδια υπουργεία.

Στις 10-12 -2018  υπεγράφη η σύμβαση,ποσού 1.210.512,55 (µε ΦΠΑ 24%),

«ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ Ο∆ΙΚΟΥ ∆ΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ 25-09-2017». ΥΠΟΕΡΓΟ: «ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ Ο∆ΙΚΟΥ ∆ΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ».

Στις 14-11-2018 υπογράφηκε Σ Υ Μ Β Α Σ Η   Κ Α Τ Α Σ Κ Ε Υ Η Σ   Ε Ρ Γ Ο Υ

Ποσού 776.718,74 € Ευρώ (µε ΦΠΑ)  για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου του Βόρειου τμήματος του νησιού.

Η κυβέρνηση των “αρίστων”, με τις επιτυχίες των Σκόιλ Εληκικού,  είναι αυτή που άφησε τον Αύγουστο του 2019 το νησί της Σαμοθράκης χωρίς ακτοπλοϊκή σύνδεση.

Είναι η ίδια κυβέρνηση του “επιτελικού μπάχαλου”, η οποία έχει αφήσει ακόμη με κενά εκπαιδευτικών το  νησί.

Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι είναι εξαιρετικά επιφυλακτικός στην τοποθέτηση πολλών και μεγάλων ανεμογεννητριών σε μικρά νησιά, όπως η Σαμοθράκη, αλλά δεν είπε ότι με το νέο “Περιβαλλοντικό” νόμο που ψήφισε η κυβέρνησή του, δεν το εξασφαλίζει !!

Ο “άριστος” επικεφαλής του “επιτελικού μπάχαλου” μιλώντας για την πώληση και όχι τις υποπαραχωρήσεις του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης, όπως είχε προετοιμάσει η δική μας κυβέρνηση  είπε: «Νομίζω ότι η επένδυση στο λιμάνι θα καταστήσει την πόλη οικονομικό κέντρο».

Ο “άριστος”, ”κομψός” ,  πρωθυπουργός, νομίζει …..δεν γνωρίζει !!!

Στις Φέρες ο “υπέρκομψος” πρωθυπουργός, επιβεβαίωσε απόλυτα την εκτίμησή μας πριν την  επίσκεψή του, την οποία κάναμε με ανακοίνωση, ότι  έχει  εγκαταλείψει εντελώς την πολιτική και ασχολείται μόνο με την επικοινωνιακή διαχείριση των προβλημάτων, βαφτίζει με μεγάλη ευκολία το “κρέας ψάρι”  και κάνει το “μαύρο  άσπρο”.

Φυσικά δεν πήγε στο “Μελισσοκομείο” που απέχει μόνο 3 χλμ από τις Φέρες για να επιβεβαιώσει ότι εκεί δεν υπήρξε και δεν υπάρχει πρόβλημα  στην κατασκευή του φράχτη.

Οι πολίτες της Σαμοθράκης και όλου του Έβρου γνωρίζουν πλέον, ποια κυβέρνηση στάθηκε δίπλα τους και ποια όχι, αντιλαμβάνονται τα ψέματα του κ. Μητσοτάκη, ο οποίος φαίνεται ότι πήγε στο νησί, για να απολαύσει τα νερά στις Βάθρες .

Ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαιώνει καθημερινά τον πρόεδρό μας Αλέξη Τσίπρα, που του χάρισε τον τίτλο του “πολιτικού απατεώνα”

Υ.Γ. Η Σαμοθράκη είναι νησί του Έβρου…

Στα δελτία τύπου  έλεγαν ότι ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τον Έβρο και την Σαμοθράκη !!!!!

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος