ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Aναστολή λειτουργίας του καταστήματος της ΔΕΗ στην Κομοτηνή λόγω κρούσματος κορωνοϊού

Η ΔΕΗ Α.Ε. με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην τοπική κοινωνία και με αφορμή επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού Covid-19 σε εργαζόμενο καταστήματος της επιχείρησης στην Κομοτηνή, ενημερώνει για τα εξής:

  • Αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας του καταστήματος  μέχρι και τη Δευτέρα 09.11.2020.
  • Προγραμματίστηκαν και διενεργήθηκαν τεστ Covid-19 σε όλους τους εργαζόμενους του καταστήματος. Τα τεστ ήταν στο σύνολό τους αρνητικά.
  • Προγραμματίστηκεσυστηματική απολύμανση όλων των χώρων ως προληπτικό μέτρο κατά της διασποράς του ιού.
  • Προγραμματίστηκε γιατη Δευτέρα 09.11.2020, σε συνεργασία με το ιατρικό προσωπικό τηςΔιεύθυνσης Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία (ΔΥΑΕ),η διενέργεια τεστ Covid-19 εκ νέου για τους εργαζόμενους. Υπό την προϋπόθεση ότι όλα τα τεστ είναι αρνητικά, το κατάστημα θα επαναλειτουργήσει την Τρίτη 10.11.2020.
  • Οι πελάτες της ΔΕΗ μπορούν να εξυπηρετούνται καλώντας δωρεάν στο 800-900-1000 καθημερινά από τις 7 το πρωί έως τις 9 το βράδυ είτε μέσω της ιστοσελίδας της ΔΕΗ www.dei.gr για όσο χρόνο παραμείνει κλειστό το κατάστημα.

Η ΔΕΗ Α.Ε. σε συνεχή συνεργασία και εναρμόνιση με τον ΕΟΔΥ προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία και την απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησης.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος