ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Aναστολή με απόφαση ΕΠΟ όλης της δράσης στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μέχρι… νεωτέρας

Σε εφαρμογή των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης την αναστολή των αγώνων Κυπέλλου Ελλάδας, Πρωταθλημάτων Γ’ Εθνικής, καθώς και Α’, Β’ και Γ’ Κατηγορίας Γυναικών.

Επίσης, η Ιατρική Επιτροπή της ΕΠΟ ενημέρωσε όλες τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων ότι αναστέλλεται, μέχρι νεωτέρας, η διεξαγωγή φιλικών και επίσημων αγώνων τοπικών πρωταθλημάτων.

Στους συλλόγους τοπικών πρωταθλημάτων των νομών που ανήκουν στο Επίπεδο Α (Επιτήρησης/κίτρινο), επιτρέπονται οι ομαδικές προπονήσεις τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως αυτά περιγράφονται στην επίσημη ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Στις ΕΠΣ των νομών που ανήκουν στο Επίπεδο Β (Αυξημένου Κινδύνου/κόκκινο) επιτρέπεται η ατομική άσκηση χωρίς προπονητή. Στο Επίπεδο Β’ ανήκουν και οι τρεις Νομοί της Θράκης όπως και όλη σχεδόν η Βόρεια Ελλάδα.

Με απλά λόγια και μέχρι νεωτέρας, μπαίνει στον πάγο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σε όλη την χώρα, είτε μιλάμε για τοπικά είτε για εθνικά πρωταθλήματα.

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος