ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοιχτή συνάντηση γνωριμίας με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ροδόπης

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ροδόπης για ακόμα μια φορά καλεί στην κοινότητά της όλους όσους θέλουν να δραστηριοποιηθούν ως Εθελοντές Διασώστες και να συνδράμουν στο έργο της ομάδας προσφέροντας όπως και όσο μπορούν.

Την Παρασκευή 20 Αυγούστου στις 20:30 στο Πολυλειτουργικό Κτίριο (Γ. Μαρασλή 1, 69100, Κομοτηνή), θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με σκοπό τη γνωριμία με την ομάδα και το έργο της.

«Τα γεγονότα των περασμένων ημερών με τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την χώρα μας, καταδεικνύουν την αναγκαιότητα της ύπαρξης ανθρώπων, οι οποίοι έχοντας την κατάλληλη εκπαίδευση και την προθυμία να βοηθούν ανιδιοτελώς σε δύσκολες καταστάσεις» αναφέρει η Ομάδα σε σχετική της ανάρτηση.

Για όσους επιθυμούν να γίνουν μέλη θα ακολουθήσουν εκπαιδεύσεις σε θεματικές όπως οι Πρώτες Βοήθειες, η Πυρασφάλεια και οι Τηλεπικοινωνίες. Οι εκπαιδεύσεις περιλαμβάνουν τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά μαθήματα, έτσι ώστε ο εκπαιδευόμενος να λάβει όσο το δυνατόν καλύτερη και σφαιρική γνώση.

Info

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το 6977986351 (Νικούδης Γιάννης) και το 6974849749 (Γκεβρέκης Στάθης).

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος: https://forms.gle/JZQdVZk9565Jo7qg6

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος