ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

Ανοίγει στον ΔΕΣΜΟ ΑΜ-Θ η πλατφόρμα για το πρόγραμμα μη επιστρεπτέας επιχορήγησης

Ανοίγει η πλατφόρμα στην ιστοσελίδα της δομής, ΔΕΣΜΟΣ ΑΜ-Θ, για την υποβολή δηλώσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα μη επιστρεπτέας επιχορήγησης.

Πρόκειται για το πρόγραμμα της Περιφέρειας το οποίο είναι προϋπολογισμού 90 εκ ευρώ με την υπερδέσμευση των πόρων, με στόχο την οικονομική ενίσχυση των επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία.

Σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη, Χρήστο Μέτιο, αναμένεται απόφαση, η οποία θα προβλέπει την περαιτέρω απλούστευση της διαδικασίας με μια απλή υπεύθυνη δήλωση. Τα δικαιολογητικά θα πρέπει να τα υποβάλλει ο ενδιαφερόμενος, από τη στιγμή που θα εγκριθεί η αίτησή του και μετά και όχι με την αίτησή του. «Το θέμα αυτό το συζητήσαμε και καταλήξαμε να βοηθήσουμε τους συμμετέχοντες λόγω της δύσκολης συγκυρίας με τον κορονοϊό», υπογράμμισε ο κ. Μέτιος.

Κληθείς να σχολιάσει την τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, κατά την οποία αποχώρησε ο κ. Μέτιος και οι σύμβουλοι της Πλειοψηφίας, δήλωσε πως είναι πολιτική του απόφαση να ενισχυθούν περισσότεροι με λιγότερα χρήματα, ενώ «δεν συζητά με υβριστές», όπως δήλωσε.

Τέλος υπογράμμισε, «το θέμα του προγράμματος επιχορήγησης δεν άπτεται των αρμοδιοτήτων του Περιφερειακού Συμβουλίου, αλλά του ίδιου του Περιφερειάρχη».

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος