ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

Ανοικτές για το κοινό οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της ΑΜΘ την Παρασκευή 17/12 εορτή των Προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος

Την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 τον Πυροσβεστικό Σώμα γιορτάζει την μνήμη των προστατών του, “Αγίων Τριών εν Καμίνω Παίδων”.

Ο εορτασμός θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην Κομοτηνή.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα το πρωί της Παρασκευής 17/12/2021 και ώρα 10:00 θα τελεσθεί δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμωνος.

Κατά την ημέρα του εορτασμού, όλες οι Υπηρεσίες της Περιφερειακής Πυροσβεστική Διοίκησης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα είναι ανοικτές για το κοινό, έτσι ώστε να μπορούν να τις επισκεφθούν όσοι επιθυμούν.

Λόγω των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορονοϊού, οι φετινές εκδηλώσεις θα γίνουν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για λόγους δημόσιας υγείας και υπό την αυστηρή τήρηση αυτών.

Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να τιμήσουν τις παραπάνω εκδηλώσεις ,με την παρουσία τους.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος