ΔΙΕΘΝΗ

Ανταρκτική: 180 κενές θέσεις εργασίας με δωρεάν φαγητό, στέγη και μισθό μέχρι 100.000 δολάρια

Στην Ανταρκτική υπάρχουν 180 κενές θέσεις εργασίας.

Συγκεκριμένα, η Αυστραλιανή Ανταρκτική Διεύθυνση αναζητά ειδικευμένους εργαζόμενους για να καλύψουν περίπου 180 θέσεις για 18 μήνες που απαιτούν πολλές διαφορετικές εργασίες, αναφέρει το LADbible.

Η διευθύντρια HR της Ανταρκτικής Διεύθυνσης Ανταρκτικής, Maree Riley, δήλωσε στην Sunrise: «Ψάχνουμε μηχανικούς, χειριστές εγκαταστάσεων, ξυλουργούς, ηλεκτρολόγους και υδραυλικούς, καθώς και ευρύτερους ρόλους υποστήριξης σταθμών, όπως σεφ, ειδικούς επικοινωνίας κλπ.  Οι μισθοί που προσφέρονται πραγματικά διαφέρουν ανάλογα με τη θέση που παίρνει κάποιος, αλλά το κύριο εύρος είναι περίπου 60.000 έως 100.000 δολάρια».

Η πλειονότητα των θέσεων εργασίας θα είναι στο σταθμό Mawson Point, ο οποίος είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της τοποθεσίας έρευνας κατά τη διάρκεια της σεζόν 2021-22.

Μάλιστα προσφέρεται δωρεάν στέγαση και φαγητό, που μαγειρεύεται από σεφ.

Η Riley εξηγεί ότι η διαδικασία επιλογής του ατόμου για τη δουλειά είναι αρκετά δύσκολη, αφού θέλουν να βεβαιωθούν πως θα εργαστεί για όσο διάστημα απαιτείται, χωρίς να τα «παρατήσει» άμεσα, λόγω των δύσκολων συνθηκών.

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος