ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

Αντιπεριφέρεια Ροδόπης: Τα σημεία δωρεάν rapid test για την τρέχουσα εβδομάδα

Σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, συνεχίζεται  η διενέργεια δωρεάν μαζικών rapid test για την ανίχνευση της COVID- 19 στη Ροδόπη, με στόχο την ασφάλεια και προστασία της υγείας του γενικού πληθυσμού. Σε σταθερή λειτουργία βρίσκεται ο νέος σταθμός δειγματοληπτικών ελέγχων για τον κορωνοϊό, στο Διοικητήριο, έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης.

Την τρέχουσα εβδομάδα, Κινητή Ομάδα Υγείας του ΕΟΔΥ διενεργεί rapid τεστ για τον COVID- 19, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022  – Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

9:00 – 14:00

  • Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης (σταθμός δειγματοληψιών) (Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή)

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 – Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

09:00-14:00

  • Δημοτικό κτίριο Βενιζέλου (Βενιζέλου 51, Κομοτηνή)

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

09:00-14:00

  • Σάπες Ροδόπης (Βασιλείου Κουτουμάνη, Σάπες)

Η έκδοση ψηφιακής βεβαίωσης αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 πραγματοποιείται από το gov.gr, στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορονοϊού COVID-19». Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα δειγματοληπτικών ελέγχων του ΕΟΔΥ στη Ροδόπη γνωστοποιούνται κάθε Δευτέρα, με ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας ΑΜΘ- https://www.pamth.gov.gr/index.php/el/home/selidaperodopis και στον ιστότοπο του ΕΟΔΥ eody.gov.gr σε ημερήσια βάση.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος