ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντιπροσωπεία της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΡΟΔ συναντήθηκε στην Κομοτηνή με τον βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ναύαρχο Ε. Αποστολάκη

Με τον Τομεάρχη Άμυνας και Βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ναύαρχο ε.α. κ. Ευάγγελο Αποστολάκη, συναντήθηκε την Τρίτη 28 Μαΐου 2024, αντιπροσωπία του ΔΣ της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΡΟΔ, αποτελούμενη από τον πρόεδρο, Συνταγματάρχη (ΠΖ) Χρήστο Ουζουνάκη και τον Ταμία, Ανθυπασπιστή (ΠΖ) Ανέστη Τρίχα. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο τ. Βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Δημήτριος Χαρίτου, ο Συντονιστής της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ροδόπης κ. Δημήτριος Δημητριάδης και λοιπά όργανα του κόμματος.
Κατά τη συζήτηση που έγινε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, έγινε ενημέρωση για την ίδρυση της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΡΟΔ, τους σκοπούς της ένωσης και
τα μέσα επίτευξης αυτών, ενώ παράλληλα αναπτύχθηκαν τα μείζονα θέματα που απασχολούν τους εν ενεργεία Έλληνες στρατιωτικούς της ΠΕ Ροδόπης, για τα οποία επιδόθηκε σχετικό υπόμνημα.
Στο τέλος της συνάντησης, η αντιπροσωπία μας τους ευχαρίστησε για την πρόσκληση και τη θερμή υποδοχή, ενώ υπήρξε αμοιβαία δέσμευση για εντατικοποίηση της επικοινωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος