ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αντώνης Γραβάνης : «Ποιες οι ευθύνες της διοίκησης Γκαράνη για τη δημοτική περιουσία που καταστρέφεται;»

Αναφορικά με τη συζήτηση που ξεκίνησε για την ΕΤΑΔ και τη διαχείριση των τουριστικών ακινήτων, δηλώνουμε, ως παράταξη, ότι η δημόσια περιουσία δεν πρέπει να παραμένει παρατημένη αλλά να αξιοποιείται προς όφελος των πολιτών.

Το κάμπινγκ Φαναρίου είναι ένας τουριστικός πόλος έλξης για το Δήμο μας και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να μην το αξιοποιεί,έστω και για ένα έτος. Για το λόγο αυτό, ξεκάθαρα υποστηρίζουμε το αίτημα του Συλλόγου ΚατασκηνωτώνCampingΦαναρίου.

Επειδή όπως έχει αποδειχθεί τα τέσσερα αυτά χρόνια, ο Δήμαρχος δε διαθέτει τη δυνατότητα της πειθούς και της διεκδίκησης , ως παράταξη αναγνωρίζουμε πως είναι χρέος μας να διεκδικήσουμε αποφασιστικά, τεκμηριωμένα και αξιόπιστα ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ των κτιρίων και των ζωνών  που διαχειρίζεται η ΕΤΑΔ,  καθώς και των ανεκτέλεστων υποδομών.

Προτείνουμε, λοιπόν, τη συγκρότηση μιας δημοτικής  πολυφωνικής επιτροπής, η οποία θα προχωρήσει στην αναζήτηση συμμάχων και συνεργατών και θα δρομολογήσει τιςαπαιτούμενες μελέτες και υπομνήματα, ώστε η διεκδίκηση παραχώρησης στο Δήμο να έχει πειστικό χαρακτήρα.

Πάμε όμως και στις ευθύνες της δημοτικής αρχής.

Όσο η διοίκηση της ΕΤΑΔ αδιαφορεί και δεν αξιοποιεί τα ακίνητα που της ανήκουν, κι εμείς ως Δημοτικό Συμβούλιο ορθώς καταγγέλλουμε, την ίδια στιγμή ο Δήμαρχος αδιαφορεί και απαξιώνει τη Δημοτική περιουσία.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της αδιαφορίας αποτελούν οι κατασκηνώσεις της Πανδρόσου, το κολυμβητήριο, τα ανοιχτά γηπεδάκια και πολλά άλλα, τα οποία διαρκώς καταστρέφονται και ρημάζουν και δεν είναι λειτουργικά για το κοινό και τους δημότες.

Όσον αφορά τις διεκδικήσεις του κ. Γκαράνη στην ΕΤΑΔ, μία φορά υπήρξε επικοινωνία με τον κ. Μπέζα, τέλη Μαίου του 2021, όπου η διοίκηση Γκαράνη, με δελτίο τύπου, εξέφρασε την ικανοποίησή της και έκτοτε επικρατεί σιγή ιχθύος.

Γιατί δεν παρεμβήκατε στην ΕΤΑΔ κ. Γκαράνη όπως κάνουν οι υπόλοιποι Δήμαρχοι; Γιατί δεν διεκδικήσατε για το Φανάρι, το κάμπινγκ, τα μπανγκαλόους, την παραλία Ιουλία, το Ξενία, τα Αστέρια και το Καρυδόρεμα;

Τελικά, είναι αποτέλεσμα της αδιαφορίας ή της αναποτελεσματικότητάς σας;

Δε γνωρίζουμε τι από τα δύο είναι χειρότερο. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι επί θητείας σας βλέπουμε να «κλείνουν» τα πάντα στο Δήμο Κομοτηνής, δημοτικά και μη.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος