ΔΙΑΦΟΡΑ

Από αύριο αλλάζουν ψηφιακές συχνότητες τηλεοπτικών σταθμών σε Δράμα, Θάσος, Καβάλα, Ξάνθη, Σέρρες και Ροδόπη

Τις πρώτες πρωινές ώρες αύριο 26 Φεβρουαρίου 2021, σε Δράμα, Θάσος, Καβάλα, Ξάνθη, Σέρρες και τμήμα του νομού Ροδόπης, αλλάζουν ψηφιακές συχνότητες τηλεοπτικών σταθμών.

Σύμφωνα με την σχετική ΚΥΑ και το κοινό χρονοδιάγραμμα της ΕΡΤ και της Digea, τις πρώτες πρωινές ώρες της 26ης Φεβρουαρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί η μετάβαση στις τελικές, διεθνώς κατοχυρωμένες συχνότητες εκπομπής των τηλεοπτικών σταθμών στις γεωγραφικές περιοχές της Δράμας, της Θάσου, της Καβάλας, της Ξάνθης, των Σερρών, και τμήματος του νομού Ροδόπης εκπέμποντας μάλιστα πλέον τα προγράμματα των σταθμών Εθνικής Εμβέλειας και σε Υψηλή Ευκρίνεια (High Definition) σε όλες τις αναφερόμενες περιοχές.

Η αλλαγή αυτή θα επηρεάσει τους τηλεθεατές καθώς θα χαθούν οι τηλεοπτικοί σταθμοί από τις οθόνες τους και για την επαναφορά της εικόνας θα χρειαστεί να προχωρήσουν σε επανασυντονισμό των τηλεοράσεων τους.

Στην εν λόγω μετάβαση οι τηλεθεατές δεν χρειάζεται να προβούν σε οποιαδήποτε αγορά νέου εξοπλισμού, ενώ όσοι τηλεθεατές επιθυμούν να παρακολουθήσουν τους τηλεοπτικούς σταθμούς Εθνικής Εμβέλειας και σε Υψηλή Ευκρίνεια είναι απαραίτητο να διαθέτουν δέκτη High Definition (τηλεόραση ή αποκωδικοποιητή).

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος