ΔΙΑΦΟΡΑ

«Άσε με να σ΄ αγαπάω»…. αλλιώς… από την Τίνα Τράκου !

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια μας παρουσιάζει …. αλλιώς το αγαπημένο τραγούδι της Λίτσας Διαμάντη σε διασκευή του γνωστού Dj και μουσικού παραγωγού Νίκου Κουρή με την βοήθεια του Χρήστου Ταμπουρατζή, αξιοποιώντας στο έπακρο τις ερμηνευτικές ικανότητες και το κρυστάλλινο ηχόχρωμα της φωνής της. Φυσικά όργανα με μια ενορχήστρωση που καθόλου δεν θυμίζει το πρωτότυπο λαϊκό τραγούδι, με τον απαιτούμενο όμως σεβασμό στη μελωδική γραμμή του συνθέτη καθώς και στο μεγαλείο του στίχου.

Ακούστε το εδώ:

Τίνα Τράκου Bio

Η Τίνα Τράκου έχει στο ενεργητικό της πολλές δισκογραφικές δουλειές, συμμετοχές σε σήριαλ και θεατρικές παραστάσεις, σπουδαίες συνεργασίες με καταξιωμένους συνθέτες και στιχουργούς, εμφανίσεις στα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης.

Μετά από ένα δημιουργικό διάλλειμα προβαίνει στην δημιουργία μιας εταιρείας ΑΡΩΓΉΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ (ΔΩΣΕ ΖΩΗ) με σκοπό η τέχνη, το τραγούδι , η μουσική της να μπορέσουν να βοηθήσουν τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη υλική αλλά κυρίως ψυχολογική. Ο σύλλογος με την δική της συνεχήπροσπάθεια και με ιδίους πόρους πραγματοποιεί θεματικές συναυλίες, τις οποίες σκέφτεται και υλοποιεί μαζί με μια ομάδα δέκα ανθρώπων (μουσικών κ ηχοληπτών) με σκοπό την ενίσχυση των παιδιών και των οικογενειών τους μέσα από την λυτρωτική επαφή με την μουσική και το κοινό.  Δήμοι και Περιφέρειες έχουν στηρίξει θεαματικά την προσπάθεια αυτή και ερχόμενη η κανονικότητα ελπίζει σε ένα καλοκαίρι που θα προσφέρει μόνο χαμόγελα και αισιοδοξία σε όλους μας.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος