LIFESTYLE

Αυτό είναι το χειρότερο ζώδιο για να βγεις ραντεβού

έρουμε όλοι ότι η αστρολογία διαφέρει από τις άλλες επιστήμες γιατί δεν μπορεί να πει με ακρίβεια κάποια πράγματα. Θα ήταν λάθος να αρχίζεις να περιορίζεις τα ραντεβού σου μόνο με ανθρώπους με τους οποίους έχεις συμβατά ζώδια. Αν όμως έχεις δώσει σημασία όλα τα προηγούμενα χρόνια σε ποιο ζώδιο ανήκαν οι υποψήφιοι σύντροφοί σου, θα διαπίστωσες ότι με κάποια από αυτά είναι πιο δύσκολο να τα πας καλά. Εκτός αν σου αρέσουν τόσο πολύ οι προκλήσεις! Ποιο είναι όμως το χειρότερο από τα ζώδια για να βγεις μαζί του ραντεβού;

Κριός

Είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί μπορεί να γοητευτείς από έναν Αιγόκερω. Είναι, όπως εσύ, φιλόδοξος, με όρεξη και στόχο να γίνει καλύτερος. Νιώθεις ότι μαζί του θα κατακτήσεις τον κόσμο. Ωστόσο, θέλετε και οι δύο να έχετε το πάνω χέρι στη σχέση κι αυτό είναι πρόβλημα. Ο Κριός θέλει να κάνει πάντα ότι του αρέσει και ο Αιγόκερως θέλει να έχει τον έλεγχο.

Ταύρος

Περιμένεις από τον σύντροφό σου να σε κάνει να νιώσεις ρομαντικά, να σου δώσει στοργή και να σε κάνει να νιώσεις ξεχωριστή. Χρειάζεσαι την παραδοσιακή ερωτική σχέση αλλά ο Υδροχόος δεν είναι καθόλου της παράδοσης. Σε κάνει να νιώθεις αμήχανα και ντροπιαστικά με την εξωστρέφειά του.

Δίδυμος

Σου αρέσει να κοινωνικοποιήσαι. Είσαι γοητευτική, ξέρεις να φλερτάρεις και μπορείς εύκολα με όλους. Είσαι η ψυχή του πάρτι και όλοι θέλουν να σε γνωρίσουν. Ο Καρκίνος, από την άλλη, είναι περισσότερο θεατής. Προτιμά να μένει σπίτι και ανοίγεται μόνο σε μερικούς. Θα καταλάβεις ότι δεν λειτουργεί μεταξύ σας όταν εσύ θα θες ν αφεύγετε τα Σαββατοκύριακα κι εκείνος να μείνετε μέσα να βλέπετε ταινίες.

Καρκίνος

Είσαι ευαίσθητη, γλυκιά και τα παίρνεις όλα σοβαρά. Είσαι από αυτά τα ζώδια που θυμάσαι κάθε μικρό πράγμα που σου έχουν πει και σε έχει πληγώσει. Την ίδια ώρα, ο Τοξότης είναι ο τύπος που δεν βουτάει τη γλώσσα του στο μυαλό του και πετάει πράγματα που μπορεί να σε πληγώσουν ή να σε στεναχωρήσουν χωρίς δεύτερη σκέψη.

Λέων

Σου αρέσει να ξετρελαίνονται με εσένα και να σε θαυμάζουν. Ένας Ιχθύς μπορεί να σε κάνει να νιώσεις ξεχωριστή αλλά είναι δύσκολο να σε περικυκλώσει. Εσύ θες την απόλυτη αφοσίωση και δέσμευση ενώ ο Ιχθύς έχει την τάση να παίζει το μάτι του.

Παρθένος

Πέρα από το γεγονός ότι και οι δύο αποζητάτε την τελειότητα, δεν έχεις πολλά κοινά με τον Κριό για να ταιριάξετε. Εσύ είσαι πολύ οργανωμένη και σου αρέσει να σχεδιάζεις τη ζωή σου μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο ενώ ο Κριός είναι αυθόρμητος και κάνει ό,τι νιώθει ανά πάσα στιγμή.

Ζυγός

Το καλό είναι ότι εσύ και ο Παρθένος είστε πνευματικά ζώδια και πάντα θα έχετε ενδιαφέροντα πράγματα να συζητήσετε. Η χημεία σας όμως δεν βοηθάει για να λειτουργήσει μια ερωτική σχέση.

Σκορπιός

Είναι εύκολο να καταλάβεις γιατί ένας Δίδυμος θα σου τραβήξει την προσοχή. Είναι έξυπνος, γοητευτικό και έχει έναν τρόπο να σε κάνει να νιώθεις ότι σε καταλαβαίνει. Ως ένα παρεξηγημένο ζώδιο που είσαι θα βρεις τις αντιδράσεις του ανακουφιστικές. Έχει την τάση να παίζει με τον μυαλό των άλλων και θέλεις να μάθεις πού θα το φτάσει. Ωστόσο, θέλεις να εμπιστεύεσαι απόλυτα τον σύντροφο σου και δεν θα ξέρεις πάντα πόσο αληθινό είναι το κάθε σχόλιό του.

Τοξότης

Δεν είναι μυστικό ότι αγαπάς την ελευθερία σου. Είσαι ο εξερευνητής του ζωδιακού και χρειάζεσαι να είσαι έξω στον κόσμο αλλιώς θα νιώθεις πλήξη και όχι καλά με το εαυτό σου. Παρόλο που είσαι συνέχεια σε κίνηση, χρειάζεσαι έναν σύντροφο που είναι κατανοεί τον τρόπο ζωής σου. Ο Σκορπιός δεν είναι αυτός. Θέλει πάντα να ξέρει πού είσαι και επίσης δεν αποζητά να εξερευνήσει νέες ιδέες, μέρη και φιλοσοφίες που για σένα είναι σημαντικό.

Αιγόκερως

Έχεις την τάση να ελκύεσαι από φιλόδοξους ανθρώπους όπως εσύ. Είσαι πρακτικός άνθρωπος. Αναζητάς ανθρώπους που θα σε αναβαθμίσουν. Ο Κριός έχει ό,τι χρειάζεται για να είναι αυτός ο σύντροφος για σένα αλλά δεν θα λειτουργήσει γιατί θέλετε και οι δύο να έχετε το πάνω χέρι. Επίσης, εσύ νοιάζεσαι πολύ για τη φήμη σου ενώ εκείνος κάποιες φορές έχει παρορμητική συμπεριφορά που θα σε ξενερώσει.

Υδροχόος

Ως το πιο ανιδιοτελές και προχωρημένο ζώδιο, ο Αιγόκερως αντιπροσωπεύει όλα όσα μισείς. Εσύ παίζεις με τους δικούς σου κανόνες και κάνεις τα πράγματα με τον δικό σου τρόπο ενώ εκείνος “κολλάει” στους κανόνες και στην παράδοση.

Ιχθύς

Είσαι ρομαντική και θες να είσαι ερωτευμένη, ακριβώς όπως και ο Λέων. Ωστόσο, εκεί σταματούν τα κοινά σας. Ο Λέων θέλει την απόλυτη προσοχή σου όλη την ώρα αλλά εσύ θες να σε αφήνουν και λίγο στον κόσμο σου.

πηγή: https://www.marieclaire.gr/

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος