ΔΙΕΘΝΗ

Αυτό το δάσος δεν είναι σαν όλα τα άλλα

Βρίσκεται στην βάση του όρους Φούτζι, του ψηλότερου της Ιαπωνίας και είναι ξακουστό στη χώρα για έναν ανατριχιαστικό λόγο.

Το δάσος Aokigahara της Ιαπωνίας δεν είναι από αυτά που θέλεις να τα επισκεφτείς για πικ νικ. Είναι γνωστό και με την ονομασία «Θάλασσα δέντρων» και εκτείνεται σε 3,5 χιλιάδες εκτάρια, ενώ αποτελείται από πυκνά, παχιά, ροζιασμένα και στριφογυριστά δέντρα. Μέχρι εδώ όλα καλά.

Οι φήμες, όμως, το θέλουν στοιχειωμένο και οι μύθοι με φαντάσματα της γιαπωνέζικης μυθολογίας, πνεύματα και δαίμονες που κυκλοφορούν είναι δεκάδες και συνδέονται με το όνομά του.

Ακόμη, όμως, κι αν κάποιος δεν πιστεύει σε μύθους με… φαντάσματα, το δάσος αυτό έχει κι άλλη μια «σκοτεινή» διάσταση. Συγκεκριμένα, βρίσκεται στη δεύτερη θέση της λίστας με τα σημεία όπου πραγματοποιούνται οι περισσότερες αυτοκτονίες.

Και για του λόγου το αληθές, καταγράφονται περισσότεροι από 500 άνθρωποι έχουν αφαιρέσει τη ζωή τους στις εκτάσεις του από τη δεκαετία του ’50 μέχρι σήμερα, με τις τοπικές Αρχές, μάλιστα, να έχουν τοποθετήσει πινακίδα που προτρέπει τον κόσμο να αναζητήσει βοήθεια αντί να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Ίσως όχι και η καλύτερη επιλογή για εκδρομή με τα παιδιά.

clickatlife.gr

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος