ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αυτοψία σε διάφορα έργα που εκτελούνται στην περιοχή από το Δήμαρχο Ιάσμου

Συνεχίζει τις επισκέψεις σε οικισμούς και χωριά του Δήμου Ιάσμου ο Οντέρ Μουμίν.

Την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους και τους δημοτικούς συμβούλους του, ο κ. Μουμίν βρέθηκε σε Ασώματους, Ρίζωμα, Θάμνα και Αγίασμα. «Στοχεύουμε στη βελτίωση παρεχόμενου νερού με ανόρυξη νέας υδρευτικής γεώτρησης σε βάθος 100μ., με παροχή 50 κυβικά μέτρα ανά ώρα, για τους οικισμούς Ασωμάτων, Ριζώματος, Θαμνών και Αγιάσματος», δήλωσε ο Δήμαρχος Ιάσμου, δίνοντας θερμές ευχαριστίες στον αρμόδιο αντιδήμαρχο, κο. Μουμίν Μουμίν, για τη διαρκή και άοκνη προσπάθειά του.

Την επόμενη μέρα, ο Οντέρ Μουμίν και οι συνεργάτες του επισκέφθηκαν το πλήρως ανακαινισμένο Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο Πολυάνθου, που ήταν εντελώς παρατημένο όταν ανέλαβαν καθήκοντα. Ο Δήμαρχος Ιάσμου συζήτησε με τους συνδημότες του στο Ληνό και μετέπειτα βρέθηκε στο Σώστη για να επιθεωρήσει την απομάκρυνση των επικίνδυνων υλικών από κατεδαφισμένα κτίρια.

Την ίδια μέρα (Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου), με την παρουσία των Αντιπεριφερειαρχών ΠΑΜ-Θ Νίκου Τσαλικίδη και Αχμέτ Ιμπράμ, ο Οντέρ Μουμίν πραγματοποίησε επιτόπιο έλεγχο στην αρδευτική γεώτρηση στο Κοπτερό, ενώ είδε μετά χαράς να ολοκληρώνεται το κλάδεμα των δέντρων στον αύλειο χώρο του Νηπιαγωγείου Ιάσμου.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος