ΔΙΑΦΟΡΑ

Αυτός είναι ο Κομοτηναίος τραγουδιστής που “σαρώνει” στα social media με τα τραγούδια του !!!

Ο λόγος για το Κομοτηναίο Θάνο Δαρούση φυσικά του οποίου τα τραγούδια βρίσκονται ήδη στην κορυφή των προτιμήσεων του κόσμου και όπως όλα δείχνουν … ήρθε για να μείνει  !!!!

Έχοντας λοιπόν στη φαρέτρα του το “Για ένα τίποτα” το οποίο πραγματικά “σαρώνει” όχι μόνο στις προτιμήσεις του κόσμου αλλά και στις προτιμήσεις των συναδέλφων του τραγουδιστών  , μιας και παρακολουθούμε αμέτρητα βίντεο με επανεκτελέσεις του τραγουδιού από αυτούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , και τα “ Xαράματα” ένα τραγούδι το οποίο έχει αρχίσει να καταγράφει ιδιαίτερα ανοδική πορεία τώρα τελευταία , ο Θάνος Δαρούσης αποτελεί αναμφισβήτητα  τη μεγαλύτερη ευχάριστη έκπληξη της καραντίνας .

Να τονίσουμε πως η απήχηση των τραγουδιών έχει σπάσει και τα σύνορα της χώρας μας , αφού ήδη παίζουν δυνατά και σε άλλα κράτη όπως το Ισραήλ , την Αλβανία , τη Ρουμανία και την Τουρκία .

Συνυπεύθυνος σε αυτή την επιτυχία δεν είναι άλλος από το Γιάννη Τσότση ,  συνθέτη των τραγουδιών και παραγωγό του καλλιτέχνη  , ο οποίος κρύβεται πίσω από κάθε μουσικό βήμα του Θάνου Δαρούση τα τελευταία χρόνια .

Μένουμε συντονισμένοι γιατί όπως όλα δείχνουν ο Θάνος Δαρούσης ήρθε για να μείνει!!!!!

 

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος