ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Book Delivery από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής

Λόγω των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση του νέου κορωνoϊού COVID-19 και με δεδομένη την ανάγκη του κόσμου για διάβασμα, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής ανακοίνωσε ότι προκειμένου να ικανοποιήσει τις ανάγκες του αναγνωστικού κοινού, αναλαμβάνει από τη Δευτέρα 8 Μαρτίου τη Δωρεάν Παράδοση Βιβλίων στο σπίτι – BookDelivery – για να #Μένουμε_Ασφαλείς.

Ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά

Επισκεφθείτε σήμερα τον ηλεκτρονικό κατάλογο της Βιβλιοθήκης στον σύνδεσμο που ακολουθεί   https://komotinilib.openabekt.gr/ ή μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου Κομοτηνής https://www.komotini.gr/

Επιλέγετε από την αρχική σελίδα το σχετικό εικονίδιο του Καταλόγου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης  και  στη συνέχεια επιλέγετε ό,τι σας ενδιαφέρει από τα  βιβλία που υπάρχουν στη συλλογή, όπως ελληνικής και ξένης λογοτεχνίας, παιδικά, ιστορικά, δοκίμια, παιδαγωγικά, και άλλα.

tip: στην αναζήτηση μπορείτε να εισάγετε γενικούς όρους όπως π.χ. «Ελληνική λογοτεχνία», «Ξένη Λογοτεχνία»,  «Παιδικά» κλπ.

tip: εάν σας ενδιαφέρουν νεότερα βιβλία χρησιμοποιείται την ταξινόμηση «από το νεότερο» που βρίσκεται πάνω από το σύνολο των αποτελεσμάτων.

Για παραγγελίες τηλεφωνείτε  ή εναλλακτικά στέλνετε email

Τα βιβλία θα παραδίδονται στην πόρτα σας σε  διάστημα 1-3 εργάσιμων ημερών.

Για τον δανεισμό βιβλίου οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να διαθέτουν κάρτα μέλους της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κομοτηνής. Όσοι δεν διαθέτουν μπορούν να ζητήσουν την έκδοσή της.

Η διακίνηση των βιβλίων γίνεται τηρώντας πάντα  τα μέτρα προστασίας της δημοσίας υγείας.

Για δανεισμό βιβλίων, εγγραφή νέων μελών, υποστήριξη και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, επικοινωνήστε με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής:

2531022589

vivkomot@otenet.gr

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή : 08:00-14:30

Απογεύματα: Δευτέρα & Πέμπτη : 18:00-20:00

Φόρμα παραγγελίας

Αριθμός Μέλους:

Επίθετο:

Όνομα:

Διεύθυνση:

Κινητό:

Όροφος:

Ονοματεπώνυμο στο Θυροτηλέφωνο:

Αντίτυπα προς δανεισμό:

(αριθμός εισαγωγής  αντιτύπου από ηλεκτρονικό κατάλογο)

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος