ΔΙΑΦΟΡΑ

Χ. Μεντίζης πρόεδρος εργαζομένων ΓΠΝΑ: «5 διασωληνωμένα περιστατικά στη ΜΕΘ – έχει περιοριστεί στο 50% η προσέλευση στα εξωτερικά ιατρεία»

Για τα πέντε διασωληνωμένα περιστατικά COVID, για τις γεμάτες κλίνες Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, καθώς και για τα πρόσφατα κρούσματα σε νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό έκανε λόγο ο Χριστόδουλος Μεντίζης, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, Χριστόδουλος Μεντίζης.

«Από χθες το βράδυ είμαστε με 5 διασωληνωμένα περιστατικά COVID-19 στη ΜΕΘ, τα υπόλοιπα θετικά κρούσματα, και από την ανάπτυξη επιπλέον κρεβατιών που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες στην Α’ Παθολογική, έχουν ήδη καλυφθεί 16 κλίνεςπέραν της μονάδας COVID των 32 κλινών το προηγούμενο διάστημα. Έχουμε επεκταθεί περαιτέρω και στην χειρουργική κλινική, αυτή τη στιγμή έχουμε κάπου 5 θετικά κρούσματα» δήλωσε στο evros24 ο κ. Μεντίζης.

Ο Χριστόδουλος Μεντίζης

«Έχει περιοριστεί στο 50% η προσέλευση στα εξωτερικά ιατρεία»

«Έχουν βρεθεί τις τελευταίες ημέρες κρούσματα μεταξύ των ιατρών και νοσηλευτών, υποχρεωτικά και ανάλογα με τις επαφές τους τέθηκαν και επιπλέον συνάδελφοι σε καραντίνα. Είναι και αυτό ένα ζήτημα με την όποια δυναμική του ιου που απασχολεί το νοσοκομείο μας και τους εργαζόμενους – είναι κάτι που δε μπορεί να τελειώσει έτσι άμεσα – συνεχίζουμε σε μια κατάσταση η οποία είναι δύσκολη, οι εργαζόμενοι οφείλουν να δηλώσουν παρόντες στην εργασία τους, με όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης» επεσήμανε στη συνέχεια.
«Βέβαια τις τελευταίες ημέρες έχουν αντατικοποιηθεί τα μέτρα που αφορούν τους συνοδούς:έχουν περιοριστεί στο 50% η προσέλευση στα εξωτερικά ιατρεία, έχουν περιοριστεί και τα χειρουργεία, με όποιες επιπτώσεις έχουν αυτά στη δημόσια υγεία» ολοκλήρωσε ο ίδιος.

evros24.gr

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος