ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαρίτου: «Η κυβέρνηση παραδέχεται με κυνικό τρόπο ότι δεν προέβλεψε κονδύλια για την ένταξη όλων των δικαιούχων παιδιών στα ΚΔΑΠ της ΠΕ Ροδόπης»

Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Δόμνα Μιχαηλίδου απαντώντας στην ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημήτρης Χαρίτου για ποιο λόγο 431 παιδιά στην  ΠΕ Ροδόπης, που ενώ πληρούσαν όλες τις προϋποθέσεις για  την ένταξή τους στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) τελικά δεν εντάχθηκαν, παραδέχτηκε με κυνικό τρόπο ότι πράγματι έμειναν εκτός γιατί εξαντλήθηκε ο προϋπολογισμός που είχε προβλέψει η κυβέρνηση.

Η υφυπουργός περιορίστηκε  να παραθέσει τη λίστα των επιλαχόντων παιδιών  ανά Δήμο στη Ροδόπη που έμειναν εκτός ΚΔΑΠ, χωρίς όμως να δεσμεύεται για την εξεύρεση των κονδυλίων που θα επέτρεπαν έστω και τώρα την ένταξή τους στα ΚΔΑΠ. Επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά το έλλειμμα κοινωνικής πολιτικής και το ανάλγητο πρόσωπο της σημερινής κυβέρνησης που αρνείται να καλύψει τις ανάγκες των οικογενειών που χρειάζονται στήριξη, ενώ γίνεται εμφανής η απαξίωση των κοινωνικών δομών της αυτοδιοίκησης.

Δημήτρης Χαρίτου

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος