ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

Χριστόδουλος Τοψίδης: Σήμερα νίκησαν οι πολίτες, δήλωσε ο νέος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Νίκη της Περιφέρειας και των πολιτών της χαρακτήρισε την εκλογή του στον β΄ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών ο νέος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χριστόδουλος Τοψίδης.

«Σήμερα νίκησαν οι πολίτες της Περιφέρειας και η Περιφέρειά μας…Είναι μεγάλη η ευθύνη που αναλαμβάνουμε…Δώσαμε τη μάχη 115 άνθρωποι από τη Δράμα, την Καβάλα, την Ξάνθη, τη Ροδόπη και τον Έβρο και πιστοί στον στόχο μας, σας πείσαμε και μας δικαιώσατε. Η Περιφέρειά μας χρειάζεται ανθρώπους που έχουν όρεξη για δουλειά, που είναι ανεξάρτητοι που δεν τους ενδιαφέρουν τα κόμματα και τους ενδιαφέρει ο τόπος τους…», δήλωσε ευχαριστώντας τους συνεργάτες, φίλους και την οικογένειά του, η συμπαράσταση των οποίων, όπως είπε, τον κράτησε όρθιο σε μία δύσκολη προσπάθεια, σε μία Περιφέρεια πέντε Περιφερειακών Ενοτήτων και πολλών χιλιομέτρων.

Τέλος, ο κ. Τοψίδης έστειλε μήνυμα ενότητας δεσμευόμενος πως από αύριο θα είναι περιφερειάρχης για όλους τους πολίτες. «Σ’ εμάς δεν χωράνε οι διακρίσεις, δεν χωράνε κόμματα… Θα δουλέψουμε για εσάς. Η πόρτα της Περιφέρειας θα είναι ανοιχτή, το τηλέφωνό μου θα είναι ανοιχτό και καθημερινά θα κάνουμε διαβουλεύσεις…», ανέφερε χαρακτηριστικά διαβεβαιώνοντας πως «ο τόπος μας θα πάει μπροστά είτε το θέλουν κάποιοι είτε δεν το θέλουν».

Τα οριστικά αποτελέσματα στην περιφέρεια ΑΜΘ έχουν ως εξής:

Β’ Κυριακή
Τοψίδης Χριστόδουλος 50,86% Ψήφοι 107.561 έδρες 27
Μέτιος Χρήστος 49,14% Ψήφοι 103.924 έδρες 13

Α’ Κυριακή
Μέτιος Χρήστος 42,30%
Τοψίδης Χριστόδουλος 35,34%
Καγγελίδης Δαμιανός 8,96%
Ηλιόπουλος Στέργιος 5,87%
Κλάδης Διονύσιος 5,74%
Περεντιδης Θεόδωρος 1,79%

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος