ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χρυσά και πρωτιές για το ΑΣ Δημοκρίτειο «Ενόργανη Γυμναστική»

Στους αγώνες Ενόργανης Γυμναστικής α’ φάσης στην κατηγορία Παμπαίδων – Παγκορασίδων ο Α.Σ. Δημοκρίτειο «Ενόργανη Γυμναστική» εκπροσωπήθηκε από τους αθλητές/τριες Αθηνά Λουρμπάκη Αθηνά και Γιώργο Αριστοκλή Φουντουκίδη.

Η Λουρμπάκη Αθηνά κατέλαβε τη 10η θέση στο άλμα, ανάμεσα σε 60 και πλέον αθλήτριες, καθώς επίσης σημείωσε αξιέπαινη επίδοση και στα υπόλοιπα όργανα σε έναν πολύ απαιτητικό όμιλο.

Ο Γιώργος Αριστοκλής Φουντουκίδης κατέλαβε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο Σύνθετο Ατομικό, την πρώτη θέση στον πλάγιο ίππο, την πρώτη θέση στο έδαφος, την πρώτη θέση στους Κρίκους, την πρώτη θέση στο δίζυγο, τη δεύτερη θέση στο μονόζυγο και την τρίτη θέση στο άλμα.

«Τα θερμά μας συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη τη χρονιά, στους γονείς τους που είναι δίπλα τους και τους στηρίζουν, καθώς και στους προπονητές και στις προπονήτριες τους. Ευχόμαστε υγεία και καλή τύχη στη συνέχεια των αγώνων τους στη β’ φάση που θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη 1 και 2 Ιουνίου»

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος