ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν βαθμολογήθηκαν ο Χαρούν Μολλά και οι συναθλητές του αλλά παραμένει εντός ολυμπιακής πρόκρισης η Εθνική Ελλάδος

Η Εθνική Ομάδα Ορεινής Ποδηλασίας παραμένει εντός ολυμπιακής πρόκρισης για το Τόκυο, ακόμα και αν ο Κομοτηναίος Χαρούν Μολλά και οι συναθλητές του δεν κατάφεραν να βαθμολογηθούν στο Αλμπσταντ.

Ο Περικλής Ηλίας πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση από ελληνικής πλευράς στον αγώνα των ανδρών για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ορεινής Ποδηλασίας στο Άλμπσταντ της Γερμανίας. Στην κούρσα των 28χλμ ο Περικλής Ηλίας τερμάτισε στην 118η θέση σε σύνολο 154 αθλητών. Ο Δημήτρης Αντωνιάδης ήταν στην 130ή θέση και ο Κομοτηναίος Χαρούν Μόλλα στην 134η θέση, αντίστοιχα.

Για την ολυμπιακή πρόκριση βαθμολογούνται οι πρώτοι 60 και ευτυχώς μεταξύ αυτών δεν ήταν και οι περισσότεροι αντιπαλοι της Εθνικής Ελλάδας. Η χώρα μας με 2.601 βαθμούς είναι στην 19η θέση και ενώ προκρίνονται οι 21 πρώτες ομάδες και απομένει ένας μόνο αγώνας την άλλη εβδομάδα στο Νόβε Μέστο της Τσεχίας, όπου ο Θρακιώτης ποδηλάτης θα δώσει τον καλύτερ εαυτό του για να εξασφαλιστεί η πρόκριση.

Τεράστια μάχη έγινε για την πρωτιά, με τον Βίκτορ Κορέτσκι να προσπερνά ελάχιστα μέτρα πριν από τον τερματισμό τον Ελβετό, Νίνο Σούρτερ και να κατακτά την πρώτη του νίκη σε παγκόσμιο κύπελλο. Ο Γάλλος κάλυψε τα 28χλμ. σε 1ώρ.20:23, με τον Σούρτετ να τερματίζει τρία δευτερόλεπτα αργότερα.

Δεν βαθμολογήθηκαν ο Χαρούν Μολλά και οι συναθλητές του αλλά παραμένει εντός ολυμπιακής πρόκρισης η Εθνική Ελλάδος

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος