ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διαδικτυακές εκδηλώσεις από τη ΔΚΕΠΠΑΚ το προσεχές διάστημα

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Παιδείας και Αθλητισμού Κομοτηνής, ανακοινώνει το πρόγραμμα των διαδικτυακών εκδηλώσεων για την τρέχουσα εβδομάδα, που θα μεταδοθούν από τη σελίδα της επιχείρησης στο Facebook.

– Την Πέμπτη 13 Μαΐου, στις 8.30, θα μεταδοθεί η ομιλία του κ. Ιωάννη Μηνά Μπακιρτζή, Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Ιστορίας & Εθνολογίας του Δ.Π.Θ, με θέμα: “Η μνήμη της ‘Κλειούς’ στη Θράκη του 1920 – Πολιτικοστρατιωτικά συμβάντα και αποκατάσταση των προσφύγων”.

– Την Παρασκευή 14 Μαΐου, στις 8.30 μ.μ., θα μεταδοθεί ένα αφιέρωμα – εκδήλωση, σε συνεργασία της ΔΚΕΠΠΑΚ με τον Πολιτιστικό Χορευτικό Σύλλογο Θρακών Κομοτηνής με τίτλο : “Θράκης αφήγηση – Οι ζωναράδικοι της κληρονομημένης μνήμης”. Συμμετέχουν τα χορευτικά συγκροτήματα του Συλλόγου, του Εργαστηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής, του Πολιτιστικού Συλλόγου «Γρατίνος» και του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδίτη. Εμφανίζεται το μουσικό σχήμα «Θρακόμελο». Κείμενα: Σοφία Μενεσελίδου.

– Το Σάββατο, 15 Μαΐου, στις 8.30 μ.μ., θα μεταδοθεί η διαδικτυακή συναυλία του σχήματος «Quartistics”, από το χώρο της Πολιτιστικής Κίνησης Ροδόπης, αυστηρά χωρίς την παρουσία κοινού και με την τήρηση όλων όσων προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την πανδημία. Το συγκρότημα αποτελούν οι: Γιώργος Εφραιμίδης, Τάσος Καπζάλας, Στέλλα Φαρμάκη, Εύα Ευθυμίου, Αχμέτ Βεϊσέλ και Χρήστος Καπζάλας.

– Την Κυριακή 16 Μαΐου, στις 8.30 μ.μ., θα μεταδοθεί διαδικτυακή συναυλία για τσέλο, πιάνο και φωνή, από το χώρο της Πολιτιστικής Κίνησης Ροδόπης, αυστηρά χωρίς την παρουσία κοινού και με την τήρηση όλων όσων προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την πανδημία. Παίζουν οι μουσικοί: Ripsime Danielyan – Фωνή, Δέσποινα Λεωντζάκου – Τσέλο,
Νέλλη Σταχοσίδου – Πιάνο.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος