ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΕ ΣΑΠΕΣ ΚΑΙ ΞΥΛΑΓΑΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ι Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD), ο Δήμος Μαρωνείας – Σαπών θα πραγματοποιήσει δωρεάν διανομή των εξής προϊόντων: ζυμαρικά, φακές, πορτοκάλια, ζάχαρη, υγρό πιάτων, σαμπουάν, ρύζι, γάλα μακράς διαρκείας, κριθαράκι, αφρόλουτρο, μήλα, υγρό σαπούνι χεριών, ρεβίθια, πελτές ντομάτας, φασόλια, υγρό πλυντηρίου, λεμόνια, μπισκότα, φέτα, βόειο κρέας και κοτόπουλο νωπό.
Οι δικαιούχοι είναι όσοι εντάσσονται στο πρόγραμμα «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα», πρώην «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» και έχουν δηλώσει στην αίτηση τους ότι επιθυμούν τη συμμετoχή τους στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ.
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στις Σάπες την Τρίτη 14/12 από τις 10:00 – 14:00, την Τετάρτη 15/12 από τις 08:00-14:00 και την Πέμπτη 16/12 από τις 08:00-13:00, στον χώρο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ξενοφώντος & Σεβαστουπόλεως (αποθήκες της πρώην Ένωσης Αγροτικού Συνεταιρισμού). Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στην Ξυλαγανή την Τετάρτη 15/12 από τις 8:00-14:00 και την Πέμπτη 16/12 από τις 08:00-13:00, στο χώρο του Αμαξοστασίου (έναντι του στρατοπέδου).
Για την εξάλειψη του συνωστισμού και κατ΄ επέκταση του κινδύνου εμφάνισης και διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, οι ωφελούμενοι θα εξυπηρετούνται αυστηρά με ραντεβού και αποκλειστικά την ημέρα και την ώρα για την οποία έχουν ειδοποιηθεί να προσέλθουν να παραλάβουν τα προϊόντα τους, μέσω μηνύματος στο κινητό τους τηλέφωνο, που έχουν δηλώσει στην αίτηση τους στο πρόγραμμα «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα».
Οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους και να επιδείξουν την ταυτότητα, την αίτηση ένταξής τους στο πρόγραμμα «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα», πρώην «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» και το βιβλιάριο κοινωνικής ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο από το οποίο θα προκύπτει ο ΑΜΚΑ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο άτομο που θα φέρει Υπεύθυνη Δήλωση του Νόμου 1599/86.
Για την παραλαβή των προϊόντων από το σημείο διανομής είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας, η τήρηση αποστάσεων και η υγιεινή των χεριών.

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος