ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΛΛΑΔΑ

Διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους του Προγράμματος ΤΕΒΑ/FEAD

Ο Δήμος Κομοτηνής ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Ροδόπης ενημερώνει τους ωφελούμενους του προγράμματος ΚΕΑ, των Δήμων Ιάσμου και Αρριανών οι οποίοι έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ, ότι από την Τρίτη 25/08/2020 έως και την Πέμπτη 27/08/2020 θα πραγματοποιηθεί διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD), καθώς δεν συμμετείχαν λόγω διασποράς κορονοϊού στην 21η διανομή που πραγματοποιήσαν οι Δήμοι Κομοτηνής και Μαρωνείας – Σαπών.
Οι δικαιούχοι θα παραλαμβάνουν: Αλεύρι, Ζάχαρη, Ζυμαρικά, Ηλιέλαιο, Ρύζι, Φακές, Υγρό σαπούνι χεριών, Αφρόλουτρο, Οδοντόκρεμα, Οδοντόβουρτσα και Καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης.
Οι ωφελούμενοι των Δήμων Ιάσμου και Αρριανών θα ενημερωθούν με αντίστοιχο Δελτίο Τύπου του Δήμου τους. Οι δικαιούχοι κατά την προσέλευση είναι αναγκαίο να προσκομίζουν:
α) Δελτίο Ταυτότητας και
β) Αίτηση Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (ΚΕΑ)
ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο άτομο που θα φέρει Υπεύθυνη Δήλωση του Νόμου 1599/86.

Για την προστασία της υγείας και την ασφάλεια όλων, είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας, η τήρηση αποστάσεων και η υγιεινή των χεριών.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Θεμάτων & Αλληλεγγύης

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος