ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Πολιτικό στραπάτσο για Ζαμπούκη και Ποϊραζίδου με το «ξήλωμα» Προϊσταμένης του Πολυκοινωνικού

Μια ακόμη απόφαση της δημοτικής αρχής Ζαμπούκη που πέφτει στο κενό με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης είναι πραγματικότητα.

Μετά τις αλλεπάλληλες αποφάσεις της δημοτικής αρχής που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ακυρώνονται από την αρμόδια αρχή για τον έλεγχο της νομιμότητας των ΟΤΑ και των δημοσίων φορέων, γεγονός που πάει να εξελιχθεί σε φαινόμενο, τώρα έρχεται να προστεθεί και η αποδοχή της προσφυγής της Προϊσταμένης της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης του Πολυκοινωνικού του Δήμου Αλεξανδρούπολης, Χρυσής Γιαννάκου, που «ξηλώθηκε» από τη θέση της με απόφαση της Προέδρου του Πολυκοινωνικού Αλεξάνδρας Ποϊραζίδου.

Ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης έκανε αποδεκτή την προσφυγή της υπαλλήλου Χρυσής Γιαννάκου κατά της αριθ. 134/2020 απόφασης της Προέδρου του Ν.Π. «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας, Περιβάλλοντος» (Πολυκοινωνικό) Δήμου Αλεξανδρούπολης και ακυρώνει αυτήν για τους λόγους που μνημονεύονται στο σκεπτικό της απόφασης της Αποκεντρωμένης με αριθμ. πρωτ. 11690/21/09/2020.

Μετά από την εξέλιξη αυτή η κυρία Γιαννάκου θα επιστρέψει στη θέση της. Πάντως το πολιτικό στραπάτσο για τη δημοτική αρχή είναι γεγονός καθώς η απομάκρυνση ενός υπαλλήλου από τη θέση του Προϊσταμένου είναι πάντα πολιτική επιλογή

Πηγή: evrosonline.gr

 

Πηγή: https://www.alexpolisonline.com/2020/09/blog-post_733.html#ixzz6YyJKvk4y
Alexandroupoli Online

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος