ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Αρριανών: Τελετή παραλαβής -παράδοσης-Αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα Δημάρχου ο Ερντέμ Χουσεΐν

Πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης – παραλαβής του Δήμου Αρριανών. Ο Ρiντβάν Αχμέτ, ο οποίος υπηρέτησε ως Δήμαρχος του Δήμου Αρριανων για εννέα χρόνια, παρέδωσε το αξίωμα του Δημάρχου στον νέο Δήμαρχο Έρντεμ Χουσεΐν.
Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο Δήμαρχος Έρντεμ Χουσεΐν δήλωσε:
“‘Εκφράζω τις ευχαριστίες μου, εκ μέρους του λαού της Δημαρχίας Αρριανων, προς τον κύριο Ρίντβαν Αχμέτ για τις υπηρεσίες που προσέφερε τα τελευταία εννέα χρόνια. Η εμπειρία του θα είναι πάντα ανεκτίμητη για εμάς.
Στη νέα θητεία, θα εργαστούμε συλλογικά για να παρέχουμε την υψηλότερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών στην περιοχή μας. Οι πόρτες μας θα είναι πάντα ανοιχτές σε όλους. Με την ευλογία του Θεού, είμαστε έτοιμοι να εκπληρώσουμε αυτήν την ευθύνη που μας θεωρήσατε άξιους.
Στοχεύουμε να καλύψουμε τις ανάγκες του λαού του Δήμου Αρριανων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με ενότητα, αλληλεγγύη, αμοιβαίο σεβασμό και ανοχή, μαζί με τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου μας, τα αντιπολιτευόμενα μέλη του δημοτικού συμβουλίου και τους χωροταξικούς αρχηγούς. Είμαστε όλοι αδέλφια και στην επόμενη περίοδο, θα διαχειριστούμε την Δημαρχία μας με τους ανθρώπους μας σε πνεύμα φιλίας και ειρήνης.”
Πηγή: FB

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος